FOTO/ Copil căzut într-o groapă, în județul Constanța. Pompierii au intervenit pentru a-l salva

Operațiune dificilă de salvare la Corbu, spre mare, unde un copil de nouă a căzut într-o groapă adâncă de aproximativ 2.5 metri, informează realitateadeconstanta.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Locul de lângă Sibiu în care te simţi ca în Stăpânul Inelelor. Căsuţele, aleile şi peisajul din zonă sunt de basm

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri de la iepuraş!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire: „Dragostea noastră…”/ FOTO

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Actual

Sondaj de opinie, alegerile locale Bucuresti
Sondaj devastator: Nicușor Dan vs. Piedone, în bătălia finală. Ce arată cele mai recente date
Lupta pentru primăria Capitalei se dă în acest moment între Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone. Acest lucru se arată într-un nou sondaj realizat de ARA. Pe locul al treilea se situează Gabriela Firea, urmată de Sebastian Burduja. De asemenea, numărul bucureștenilor prezenți la vot, potrivit datelor, este de 45%. 

Pensie
Nu toți pensionarii își primesc pensia înainte de Paște: categoriile care trebuie să mai aștepte
Deși autoritățile au anunțat că pensionarii primesc banii înainte de Paște, nu toate categoriile de pensionari sunt incluse în această regulă. Peste 100.000 de pensionari nu își primesc banii mai devreme.

Prognoza meteo
Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Temperaturile vor ajunge în curând chiar și la 26 de grade
Administraţia Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 mai - 3 iunie 2024. Potrivit meteorologilor, vremea va fi schimbătoare, cu variații de temperatură și vijelii în mai multe zone din țară. La începutul săptămânii viitoare, valorile în termometre vor trece de 26 de grade Celsius.

Un bărbat a fost împușcat mortal în timpul unei partide de vânătoare, al Hunedoara! Incident tragic în Vinerea Mare
Un bărbat a fost împușcat mortal în timpul unei partide de vânătoare, la Hunedoara! Incident tragic în Vinerea Mare
Incident șocant la o partidă de vânătoare, în județul Hunedoara. Un bărbat de 44 de ani a murit împuşcat, după ce arma de vânătoare a camaradului său s-a descărcat în mod accidental. Bărbatul a fost împușcat în zona pieptului. Poliția cercetează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Social

Sezonul vacanțelor, preferatul hoților. Cum ne păzim locuințele
Sezonul vacanțelor, preferatul hoților. Cum ne păzim locuințele
Minivacanța din această perioadă vine cu avantaje, dar și cu riscuri, în special pentru românii care își părăsesc locuințele pentru mai multe zile și lasă drum liber... infractorilor. Polițiștii trag un semnal de alarmă și îndeamnă oamenii să își lase locuințele păzite și să nu anunțe pe rețelele sociale că sunt plecați de acasă. 

Amplă acțiune a Poliției Capitalei după ce un bărbat a fost răpit dintr-un complex de locuinţe din Sectorul 1/ Foto: Inquam Photos
Amplă acțiune a Poliției Capitalei după ce un bărbat a fost răpit dintr-un complex de locuinţe din Sectorul 1
Poliţiştii bucureşteni caută mai multe persoane care ar fi răpit un bărbat dintr-un complex de locuinţe din Sectorul 1 al Capitalei, acesta fiind găsit ulterior pe o stradă din acelaşi sector.

Gabriela Firea/ Facebook
Gabriela Firea, de Ziua Libertății Presei: Trăim vremuri complicate și-mi dau seama cât de dificil este, uneori, să vă faceți meseria cu profesionalism și dedicare
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a transmis, vineri, un mesaj cu prilejul Zilei Mondiale a Libertății Presei. Jurnalistă de profesie, Firea a arătat că "trăim vremuri complicate", fapt pentru care își dă seama "cât de dificil este, uneori" ca jurnaliștii "să-și faceți meseria cu profesionalism, responsabilitate și dedicare". "Am un respect deosebit pentru toți jurnaliștii care pun adevărul mai presus de interese de moment sau ale unor grupuri obscure", a afirmat Gabriela Firea.

Salvamont Brașov: 10 sfaturi pentru turiștii care se întâlnesc cu un animal sălbatic
Salvamont Brașov: 10 sfaturi pentru turiștii care se întâlnesc cu un animal sălbatic
Salvamontiştii din Braşov le oferă turiştilor zece sfaturi pentru situaţiile în care aceştia s-ar întâlni cu un animal sălbatic, între care acelea de a nu pleca singuri în drumeţie pe munte, a face zgomot pentru a-şi anunţa prezenţa, a nu se apropia de animale şi de a-şi păstra calmul.

Local

Accident de ultim moment în Giurgiu. Coliziune violentă între două mașini
Tragedie în Vinerea Mare, în Giurgiu: o victimă, după ce mașina s-a răsturnat. Impactul, deosebit de violent
Un accident rutier devastator a avut loc în această dimineață în municipiul Giurgiu, la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu B-dul Academician Miron Nicolescu. Două autoturisme s-au ciocnit într-un impact puternic, rezultând răsturnarea unuia dintre vehicule și rănirea unei femei în vârstă de 78 de ani.

Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Raed Arafat vine cu declarații: „Extinderea perimetrului de siguranță”
Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Perimetrul de siguranță a fost extins. Anunțul lui Raed Arafat
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a dispus noi evacuări la Slănic Prahova, luând în considerare situația actuală și deciziile recente ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. 

El este tânărul de 27 de ani mort la Suceava. Familia și prietenii îi aduc un ultim omagiu
El este tânărul de 27 de ani mort la Suceava. Familia și prietenii îi aduc un ultim omagiu
În urma tragicului incident petrecut pe o stradă din Suceava, un tânăr în vârstă de 27 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit mortal de o mașină condusă de un bărbat de 21 de ani. Însă povestea din spatele acestei tragedii este plină de întrebări și suspans.

Figurinele de Paște din târg, distruse de vizitatori. Amenzi usturătoare
Figurinele de Paște din târg, distruse de vizitatori. Amenzi usturătoare
Situație revoltătoare în Drobeta-Turnu Severin. Figurinele de Paște din târgul organizat în Parcul Central au fost distruse la doar câteva zile de la deschidere. Autoritățile locale trag un semnal de alarmă și îi roagă pe vizitatori să fie mai atenți. Altfel, vor fi nevoite să ia măsuri legale. 

Ultimele stiri

Nicușor Dan / Foto: Inquam Photos
Dezvăluire-șoc: Ce i-a cerut Nicușor Dan lui Klaus Iohannis. Are legătură cu Guvernul
Dezvăluiri uluitoare făcute de primarul Capitalei, Nicușor Dan. Aceasta susține că pe perioada mandatului său a avut mai multe întâlniri cu președintele Klaus Iohannis și chiar i-ar fi cerut citez „să îi pună o vorbă bună șa Guvern”. 

Când are loc următoarea minivacanță în România. Românii au parte de zile libere după Paște
Când are loc următoarea minivacanță în România. Românii au parte de zile libere după Paște
După minivacanța de Paște, românii își îndreaptă atenția spre următoarea perioadă liberă, cu gândul la relaxare și planuri de vacanță binecuvântate de căldura care se apropie. După șase zile de odihnă în aprilie, urmează o nouă oportunitate de a petrece timp alături de familie și prieteni, de data aceasta la început de vară, cu minivacanța de Rusalii.

David Cameron la Kiev/ Profimedia
Război în Ucraina, ziua 780: Şeful diplomaţiei britanice David Cameron a vizitat joi Kievul. Promisiunile făcute armatei ucrainene - LIVE TEXT
Ucraina a intrat în ziua cu numărul 780 de război. Şeful diplomaţiei britanice David Cameron a vizitat joi Kievul şi a anunţat intenţia Regatului Unit de a-şi reuni partenerii luna viitoare pentru a strânge fonduri cu scopul de a răspunde nevoilor militare ale Ucrainei, au anunţat serviciile sale.

Ciolacu, de Ziua Libertăţii Presei: La nivelul societăţii din România, avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului
Ciolacu, de Ziua Libertăţii Presei: La nivelul societăţii din România, avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, într-un mesaj transmis cu de Ziua Mondială a Libertăţii Presei, că la nivelul societăţii din România, avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului. Şeful Executivului spune că apreciază munca acestor oameni, cu toată complexitatea pe care o implică, în reflectarea acţiunilor şi măsurilor guvernamentale.



Vezi emisiunile Realitatea Plus