Fostul premier PSD Mihai Tudose, dezlănțuit la adresa lui Dragnea. "Căderea este liberă, certă"

Tuesday, 19 March 2019, 14:41, Sursă: REALITATEA.NET

Fostul premier Mihai Tudose, dezertat de la PSD în partidul lui Victor Ponta, spune că Partidul Social-Democrat se îndreaptă spre disoluția totală, Liviu Dragnea fiind preocupat doar să își salveze pielea și să nu ajungă la închisoare.

Mihai Tudose susține că PSD se prăbușește spre un prag critic – 17-18% – în preferințele electorale, tot din pricina lui Liviu Dragnea, a cărui unică preocupare este să se salveze de o condamnare la închisoare cu executare.

"Sondajele arată că PSD s-a prăbușit la 24%. Căderea este liberă, certă. Eu sunt convins că PSD o să coboare până la 17-18% – cam ăsta-i nucleul dur al partidului, adevăratul său prag critic. Cu Dragnea șef, PSD se îndreaptă spre disoluția totală, nu-i un secret pentru nimeni. Pe Dragnea nu-l interesează că distruge în mod programatic partidul, fiindcă el este preocupat doar să își salveze pielea și să nu ajungă la închisoare. Asta-i unica sa miză, deși pune partidul în gard", a declarat Tudose pentru podul.ro.

Alte acuzații făcute de Mihai Tudose:

"Pe mine nu mă deranjează că Dragnea și acoliții lui fac un turneu prin țară, dar mă deranjează extrem de proasta guvernare emanată de PSD. Sunt sătul până peste cap de așa-zișii profesioniști de la Palatul Victoria, care se întrec în baliverne, erori și, ceea ce este cel mai grav, se întrec în bătaia de joc cu care-i tratează pe români.

Înțeleg că Dragnea s-a internat într-o clinică privată și că n-a mai ajuns să pună piciorul în Brăila, dar ce nu înțeleg eu, printre altele, este de ce a mai venit și domnul Leș, ministrul Apărării, în județul nostru? Leș nu-i vreo sculă în partid, nu are funcții, dar s-a grăbit să vină ca să tacă la o ședință politică, însă fără să găsească de cuviință să aibe o întâlnire cu militarii, cu rezerviștii din județ. Păi de ce mai ești ministru, măi băiatule? Sunt absurd dacă spun că ar fi fost normal să se întâlnească și el cu militarii, să-i întrebe de una, de alta, să le afle problemele? Măcar să-i fi întrebat: aveți șireturi?, vă lipsește ceva?"

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ