Femeie accidentată de un șofer urcat la volan fără permis de conducere

Femeie accidentată de un șofer urcat la volan fără permis de conducere
Femeie accidentată de un șofer urcat la volan fără permis de conducere

O femeie de 74 de ani din Nucet a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru că s-a urcat la volan făsră să aibă permis de conducere, informează realitateadesibiu.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Produsul românesc care face ravagii în Elveţia şi Austria, dar care este aproape ignorat de români. Toţi europenii vor să îl cumpere

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Vedeta și-a uimit fanii! Loredana Groza, în colanți și top transparent! – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Decizia Tribunalului Constanța

Articol partener

PUTEREA.RO

Modelele IA fac bani frumoși în timp ce creează conținut deepfake pentru adulți

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Actual

Carne de pui infestata
Carnea de pui din supermarketuri, contaminată cu o bacterie mortală. Avertismentul șocant
Unul din 15 pui vânduți în supermarketuri este contaminat cu o bacterie mortală. Este concluzia unui studiu, care arată că bacteria respectivă este cea mai frecventă cauză a intoxicațiilor alimentare. Grav este că au apărut și mutații, iar bacteria nu mai răspunde la antibiotice, lucru ce poate duce la decese în rândul oamenilor. 

Accident înfiorător, în Teleorman: 3 victime, după ce mașina a fost străpunsă de o balustradă
Accident înfiorător, în Teleorman: 3 victime, după ce mașina a fost străpunsă de o balustradă - FOTO
Un accident grav s-a produs, joi dimineața, în localitatea Peretu, județul Teleorman. Trei persoane au ajuns la spital. Mașina în care se aflau a fost pur și simplu străpunsă de o balustradă. 

Bebeluș de două luni, în stare gravă la spital, după ce a fost bătut crunt
Bebeluș de două luni, în stare gravă la spital, după ce a fost bătut crunt. Mama, cadru militar, principalul suspect
O femeie, cadru militar, este acuzată că și-a bătut copilul de doar două luni până când l-a băgat în comă.

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 785: Zelenski a cerut la reuniunea Consiliului European mai multe sisteme de apărare aeriană. Olanda se oferă să cumpere sisteme Patriot de la aliaţi pentru Kiev
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a adresat liderilor UE la summitul Consiliului European, solicitând asistenţă urgentă în ceea ce priveşte sistemele de apărare aeriană pentru a contracara atacurile zilnice ale Rusiei. Premierul Olandei, Mark Rutte, s-a oferit să cumpere sisteme Patriot de la aliaţi pentru a le trimite în Ucraina.

Social

Operatie de schimbare de sex
Decizie controversată: țara europeană în care scade vârsta minimă la care se poate face schimbare de sex
Dezbatere amplă în parlamentul unei țări europene în privina modificării vârstei minime la care este legală schimbarea sexului. Actul normativ a fost adoptat deja.

onrc/ Foto: Facebook Alex Alex
Grevă japoneză la Registrul Comerțului. Angajații cer salarii cu 15% mai mari
Angajații de la Registrul Comerțului intră, joi, în grevă japoneză, la nivel naţional. Aceștia cer Guvernului salarii cu 15% mai mari, precizând că ONRC este "instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie". Sindicaliștii Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) revendică, totodată, acordarea sporului de risc şi suprasolicitare neuropsihică, drept care se acordă tuturor celorlalte categorii de salariaţi din familia ocupaţională "Justiţie".

Romania, cele mai mari preturi la energie
Dezastru, prețurile la energie duc economia românească spre colaps! Activitatea din industrie, redusă drastic
O anchetă a Comisiei Naționale de Prognoză scoate la iveală date îngrijorătoare despre industria din țara noastră.

Legea anti-pacanele intra in curand in vigoare
Legea anti-păcănele, coșmarul dependenților de la sate. Ce spun împătimiții după ce legea a trecut de Parlament
Legea anti-păcănele va scoate jocurile din comunitățile mici din țară. Cu toate astea, o mulțime de oameni dependenți sunt dispuși să meargă kilometri până la cea mai apropiată sală de jocuri.

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Furtuna Renata a lovit puternic România: zăpadă, grindină și furtuni violente, după caniculă
Furtuna Renata a lovit puternic România: zăpadă, grindină și furtuni violente, după caniculă. Temperaturile scad cu 20 de grade! ISU a emis avertizări RO-Alert
Furtuna Renata, care a făcut prăpăd în Europa, a lovit România! După două săptămâni cu temperaturi record, aproape de pragul de caniculă, în multe zone din țară a venit iarna, cu ninsori care au căzut peste pomii înfloriți și cu temperaturi care au scăzut brusc la 0 grade. În alte regiuni, au făcut ravagii vijeliile însoțite de căderi masive de grindină. 

Mașina cu care Vlad Pascu a provocat tragedia /Arhivă foto
Un nou termen în dosarul în care este judecat Vlad Pascu: ar putea fi ultimul înaintea SENTINȚEI. Audieri cruciale la Judecătoria Mangalia
Un nou termen în dosarul în care este judecat Vlad Pascu - tânărul drogat care a produs accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa - este programat, joi, de la ora 10.00, la Judecătoria Mangalia. La acest termen ar putea fi audiaţi părinţii tinerilor morți în accident. În plus, este posibil ca acesta să fie şi ultimul termen de judecată înainte de pronunţarea sentinței.

Mihaela Bilic a folosit și materiale de la vechea locuință a bunicii
Mihaela Bilic se mută în pădure. Își face cabană fără gaze, curent și canalizare
Nutriționista Mihaela Bilic va avea în curând o oază de liniște în mijlocul naturii. Aceasta a decis să-și construiască o casă din lemn în pădure, care nu va fi racordată la utilități.

Impresia pe care le-o faci celorlalți, în funcție de semnul tău zodiacal/ unsplash.com
Impresia pe care le-o faci celorlalți, în funcție de semnul tău zodiacal
Toate semnele zodiacale au caracteristici care le diferențiază de celelalte, fie datorită aspectelor pozitive, fie celor negative.



Vezi emisiunile Realitatea Plus