Familia lui Vadim Tudor, cu conturile blocate. Ce politician le solicită despăgubiri

Tuesday, 15 December 2015, 11:05, Sursă: REALITATEA.NET

La trei luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, familia politicianului seluptă cu datorii şi procese. Lidia, fiica „Tribunului”, a dezvăluit că au rămas fără bani după ce conturile au fost blocate.

Lidia Vadim Tudor a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruţă de luni, 14 decembrie, că singura sursă de venit a familiei sunt pensiile de urmaş, pe care le primesc mama şi sora ei. „Familia are conturile blocate”, a declarat fiica politicianului.

Mai grav este că în urmă au rămas procese pe care familia trebuie să le rezolve cumva. Unul dintre ele a fost pierdut în favoarea Anei Birchall, căreia trebuie să-i plătească 40.000 de euro.

“Am aflat de aceaste procese după moartea lui, pentru că tata ne-a ținut departe de aceste lucruri. Am reușit să rezolvăm cu domnul Victor Pițurcă, cu domnul Ion Cristoiu și dânșii și-au retras plângerile”, a spus Lidia Vadim Tudor.

“Am încercat să fac același lucru și cu doamna Ana Birchall. Am vorbit la telefon, ea mai mult, eu mai puțin. Am prezentat scuzele mele, deși nu era obligația mea să fac acest lucru. Dumneaei se luptă cu un om care a murit”, a continuat fiica “Tribunului”.

“Dumneaei mi-a spus că dorește o recompensă morală. Am încercat și pe alte căi, mai mulți oameni au încercat să ne ajute, Monica Tatoiu, Mircea Geoană sau Liviu Dragnea, pentru a găsi o cale de dialog. Dumneaei nu dorește asta și vrea 40.000 de euro pe care să-i dea unor orfani. Noi nu avem acești bani acum. Dorește acești bani de la licitație. Noi nu avem de unde să plătim 40.000 de euro, așa că o așteptăm la noi acasă și să-și aleagă ce dorește”, a mai declarat tânăra.

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor la 14 septembrie 2015, au rămas în urmă soţia Doina şi fiicele Lidia şi Eugenia, care trebuie să supravieţuiască fără o sursă de venit consistentă.

sursa: Click.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL