Elena Udrea iubeşte din nou. Cine e misteriosul bărbat, cu 10 ani mai tânăr, care îi stă alături

Friday, 26 June 2015, 20:20, Sursă: REALITATEA.NET

Elena Udrea a fost fotografiată la o întâlnire romantică cu un bărbat joi seară şi, în cursul zilei de vineri, politicianul a confirmat faptul că, la doi ani după divorţul de Dorin Cocoş, iubeşte din nou.

Surse din anturajul Elenei Udrea au declarat că noua cucerire a fostului ministru se numeşte Valentin Chifu, un bărbat cu zece ani mai tânăr ca blonda. Fiu al unui mic afacerist, care în urmă cu ceva timp deţinea un SRL, Valentin a ajuns să lucreze pentru proiectul imobiliar Asmita Gardens şi s-a îmbogăţit peste noapte, scrie spynews.ro.

Interesant, proiectul Asmita Gardens este cel despre care presa relata în urmă cu patru ani că vindea apartamentele de sute de mii de euro prin notariatul fiicei fostului preşedinte Traian Băsescu. La momentul respectiv, Remus Borza, administratorul judiciar al Asmita Gardens, a explicat; "Contractele sunt autentice, semnate la notar. Noi lucrăm cu biroul notarial al Ioanei Băsescu. Fiecare avocat, administrator, poate lucra cu ce avocat doreşte. Noi agreăm acest birou. De la caz la caz, dacă clientul va dori un alt notar, îşi poate aduce un altul".