Dorel lovește din nou! Drum proiectat peste rețeaua de electricitate, în județul Alba

drumuri
drumuri

O lucrare marca Dorel copiază cea de-a șaptea minune a celebrului oraș Caracal. Miracolul se întâmplă în Munții Apuseni, unde constructorii unui drum au făcut tot posibilul ca în mijlocul arterei de circulație să existe un stâlp de electricitate, relatează realitateadealba.net. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Dana Budeanu, în cea mai scurtă rochie! A desfăcut picioarele și s-a văzut TOT

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar! Răzvan Simion a rămas mut de uimire

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Diana Șoșoacă, luată în vizor de Poliția Română, după ce s-a urcat pe motocicleta IGPR, într-un clip de campanie

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Noul pod feroviar de la Grădiștea, deschis circulației pe 1 iunie. Două ore cu trenul de la București la Giurgiu

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Nicolae Ciucă, despre varianta ca plafonul de impozitare a pensiilor să crească de la 2.000 de lei la 3.000 de lei de la 1 septembrie: Nu am discutat despre acest aspect. Este pentru prima dată când aud aşa ceva

Actual

Edilul sectorului 5 a răspuns batjocoritor solicitărilor Realitatea Plus de a oferi un punct de vedre
Șocant! Piedone și-a luat stradă și face legea pe ea. Ambulanță chemată la poartă ca să sperie echipa Realitatea Plus - VIDEO
Atacurile candidatului la Capitală, Cristian Popescu Piedone, continuă la adresa echipei Caravana România Suverană. În timpul transmisiunii din fața casei pe care Piedone ar deține-o în Bragadiru, mai multe persoane au încercat să intervină peste jurnaliștii Realitatea PLUS și să îi intimideze. De asemenea, tot Piedone ar fi fost cel care ar fi trimis o ambulanță, dar și un echipaj de poliție acolo. Totul după ce edilul ar fi fost deranjat de dezvăluirile făcute de jurnaliști despre casele pe care acesta le deține. 

Foto arhivă
Atenționare meteo. Cod GALBEN de ploi torențiale și grindină în nordul țării
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting Cod portocaliu de averse torenţiale, valabilă în ora următoare în localităţi din judeţul Maramureş.

Gelu Vișan, consultant politic, dă de pământ cu rețeaua Coldea. Foto/Arhivă
Gelu Vișan detonează bomba: Cine este următorul general SRI care va părăsi instituția. Face parte din rețeaua lui Coldea
Gelu Vișan aruncă bomba despre următorul general din SRI care va părăsi serviciul. Vișan îl acuză pe general că folosește regia autonomă a SRI, RASIROM, ca pe „propria pușculiță”.

Sărăcia, „închisoare” din care puțini copii scapă. Foto/Profimedia
Raportul care arată dimensiunile dezastrului: 40% dintre copiii României, în risc de sărăcie
Un raport al UNICEF scoate la iveală dimensiunile dezastrului social din zilele noastre. 40% din copiii României sunt aflați în risc de sărăcie și excluziune socială.

Social

Depresia se instalează, uneori, de la vârste fragede. Foto/Profimedia
Avertismentul specialiștilor: „Unii copii au depresie chiar de la vârsta de 5 ani”
Tot mai mulți copii suferă de anxietate sau depresie, chiar de la vârsta de 5 ani, afirmă psihologul Aida Ivan. Specialiștii recomandă ca părinții să meargă cu copiii la psiholog la primele semne observate - de exemplu tristețe, scăderea performanței la grădiniță sau la școală sau izolarea. Anxietatea apare de la 5 ani, existând copii cu anxietate mărită de la 5 ani.

Foto/Arhivă/Inquam
Românii, obligați de inflație să-ți ia și al doilea job. Care sunt ocupațiile de unde poți obține 1.000 de euro
Aproape 250.000 de români au cel puţin două contracte de muncă cu normă întreagă. Majoritatea lucrează în comerţ, industria prelucrătoare şi învăţământ.

Foto/Arhivă/Profimedia
Șicanare în trafic, la Constanța. Un bărbat a fost rănit, agresorul este de negăsit
Un bărbat de 29 de ani, din Constanța, a ajuns la spital după ce a fost agresat de o altă persoană. Totul a pornit de la o șicanare în trafic.

Foto/Arhivă/Inquam
Tragedie în Sectorul 3. O femeie a murit după ce a căzut de la balconul locuinței
Sfârșit tragic pentru o femeie de 33 de ani, din București. A murit după ce a căzut de la balconul apartamentului unde locuia. 

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Tănase Stamule. Foto/Arhivă
Tănase Stamule: „Nu înțeleg insistența socialiștilor de a crește taxarea muncii prin introducerea impozitării progresive”
Partidul Național Liberal nu va fi niciodată de acord cu această măsură antieconomică. Există sute de argumente pentru a combate această utopie, spune Tănase Stamule. 

Jon Benjamnin în timp ce îndreaptă arma către angajatul ambasadei.
Gest reprobabil. Ambasadorul Marii Britanii în Mexic a amenințat cu arma un subaltern VIDEO
Momente halucinante petrecute într-o vizită oficială a ambasadei Marii Britanii din Mexic. Ambasadorul Jon Benjamin a scos arma la un angajat al ambasadei

Imaginea celor 3, îmbățișați în mijlocul puhoaielor, au zguduit Italia (Profimedia)
Greșeala fatidică făcută de cei 3 tineri români luați de ape în Italia. A fost la propriu "ceasul rău" - FOTO GALERIE
Ies la iveală detalii șocante în cazul celor cei 3 tineri români înghițiți de o viitură, în Italia. Potrivit unui oficial local, cei trei pur si simplu n-au știu că și-au ales cel mai prost moment și loc să facă poze.

Liberalul Vergil Chițac conduce în opțiunile constănțenilor pentru Primărie
SONDAJ INSCOP - Constanţa - Actualul edil Vergil Chiţac (PNL) conduce în topul opţiunilor pentru Primărie, cu 38,1%, urmat de Horia Constantinescu (PSD) cu 27,3% / Alianţa PNL-PSD, cotă de 64,4% la europarlamentare /Care sunt intenţiile de vot la CJ şi CL
Actualul primar al municipiului Constanţa Vergil Chiţac (PNL) conduce în topul intenţiilor de vot pentru Primărie, cu 38,1%, urmat de Horia Constantinescu (PSD) cu 27,3%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL Constanţa. În ceea ce priveşte votul pentru Consiliul Local, pe primul loc se situează PNL - 36,3%, urmat de PSD - 29,5% şi de AUR - 13%. Clasamentul pentru Consiliul Judeţean este deschis tot de PNL - 37,8%, urmat de PSD - 29,7% şi AUR - 13,3%. Cele mai mari şase la preşedinţia CJ Constanţa le are candidatul PNL Florin Mitroi, cu 39,2% din intenţiile de vot, relevă sondajul. La alegerile europarlamentare, Alianţa PNL-PSD este creditată în Constanţa cu 64,4% din voturi.



Vezi emisiunile Realitatea Plus