De ce este PĂCAT să omori păianjenii. Dacă faci asta, vei atrage asupra ta...

Tuesday, 23 May 2017, 10:32, Sursă: REALITATEA.NET

Atunci când vezi un păianjen, primul gând care îți vine în minte este să te ascunzi sau să faci cumva să îl extermini. Teama de păianjeni este destul de răspândită, asta pentru că nimeni nu știe, de fapt, care este rolul lor în natură. Ceea ce îi sperie pe mulți este modul în care arată.

Însă, înainte să te treacă un fior pe șira spinării, citeşte câteva motive pentru care aceste mici vietăți au un rol important, și nu este bine să le ucizi.

Păianjenii sunt insecte care se hrănesc, la rândul lor, cu alte insecte. Toate musculițele enervante care îți intră uneori chiar și în mâncare ar putea dispărea dacă ai lăsa păianjenii să își facă treaba. Aceștia sunt locuitori benefici pentru orice grădină sau casă datorită faptului că stopează răspândirea insectelor dăunătoare. Sunt considerați cei mai importanți prădători tereștri, care mănâncă tone de insecte dăunătoare în fiecare an.

Și nu te speria la gândul că l-ai putea găsi umblând printre produsele alimente, pentru că nu este acel tip de insectă. Cel mai probabil o să îi găsești pe podea sau într-un colț al tavanului, așteptând să apară alte insecte pe care să le mănânce, scrie divahair.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage