Cum arată soţia lui Florin Busuioc. Detalii ascunse din viața prezentatorului TV

Wednesday, 07 November 2018, 10:31, Sursă: REALITATEA.NET

Pe Florin Busuioc îl vedem la ştiri, acolo unde prezintă rubrica Vremea, însă, pe cât de popular este pe micul ecran, pe atât de discret este cu viața personală.

Florin Busuioc este îndrăgit de o țară întreagă, este carismatic, are simțul umorului bine dezvoltat și, oricât de mohorâtă ar fi vremea, acesta reușește întotdeauna să ne smulgă un zâmbet. Ceea ce, însă, mai puțin știm despre prezentatorul TV este viața privată, acesta ținându-se departe de ochii presei și de scandalurile din lumea mondenă, scrie unica.ro.

După divorţul de Marieta, o asistentă medicală din Târgul Mureș, actorul și-a refăcut viața și s-a bucurat de un succes enorm atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. La câțiva ani de la divorț, s-a căsătorit cu Liliana, actriță de meserie, împreună cu care are două fete: Natalie și Catinca.

Liliana Busuioc a fost dintotdeauna o fire discretă și extrem de reținută cu privire la declarațiile și aparițiile în public, însă nu-i putem nega calitățile fizice cu care a fost înzestrată.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage