CREȘTERE rapidă a incidenței coronavirus în Capitală: Rata de infectare a ajuns la 6.15 cazuri la mia de locuitori

Crește incidența în Capitală
Crește incidența în Capitală

Rata de incidență covid în Capitală a ajuns, marți, la 6.15/1000, potrivit DSP București.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

10 orașe mai puțin cunoscute din Bulgaria pentru o vacanță de vară memorabilă

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

O jurnalistă susține că a fost violată de un fost coleg. El spune că „noi am avut o relație”

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Expoziție în aer liber: povestea Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu, în imagini

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Expoziție în aer liber: povestea Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu, în imagini

Actual

Florian Coldea
Statul Paralel se clatină din temelii! Florian Coldea ar urma să fie pus sub acuzare de procurorii anticorupție, Dumitru Dumbravă, audiat la DNA. Zi crucială și pentru Iulian Dumitrescu - VIDEO
Este ziua zero pentru Statul Paralel din Romania. Florian Coldea si Dumitru Dumbrava se afla in atentia procurorilor anticoruptie. Dumitru Dumbrava a ajus, joi, la sediul DNA din Capitala pentru a da explicatii si a fi audiat de procurori. Si Florian Coldea ar urma sa aiba parte de acelasi "tratament". Pentru moment nu este insa cert daca fostul general SRI s-a prezentat sau nu la sediul anticoruptie, existand informatii potrivit carora acesta ar fi plecat din tara. "Stiam ca dl. Coldea e plecat din tara la Monaco. Stiam ca se intoarce duminica. Nu stiu daca s-a intors de urgenta sau se va intoarce tot duminica. Are bilet de avion pentru cursa de duminica", a declarat jurnalista Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS. Pe de alta parte, surse citate de Realitatea PLUS sustin ca Florian Coldea ar urma să fie pus sub acuzare! Tot joi ar urma sa ajunga in fata procurorilor anticoruptie si Iulian Dumitrescu. 

Marcel Ciolacu, avertisment dur: Dacă politiștii sunt acuzați de fapte de corupție, să-și piardă pensia specială!
Marcel Ciolacu, avertisment dur: Dacă polițiștii sunt acuzați de fapte de corupție, să-și piardă pensia specială!
Premierul Marcel Ciolacu a lansat, joi, înaintea ședintei de guvern, un avertisment extrem de dur la adresa polițiștilor, potrivit Realitatea PLUS: dacă sunt acuzați de fapte de corupție, riscă sa-și piardă pensia specială. 

Cod galben. ANM anunță instabilitate termică accentuată
Alertă METEO! Cod GALBEN de ploi torențiale și grindină. Care sunt localitățile vizate
Meteorologii au emis joi un Cod galben, anunţând averse, descărcări electrice şi izolat grindină în Banat, Carpaţii Occidentali, vestul Carpaţilor Meridionali, în vestul Transilvaniei şi local în Maramureş.

Vlad Pascu / Foto: Inquam Photos
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Când va avea loc un nou termen în dosar
A avut loc un nou termen în dosarul accidentului de la 2 Mai, în care Vlad Pascu este judecat după ce, aflându-se sub influenţa drogurilor, a provocat un accident soldat cu uciderea a doi tineri, a fost programat, joi, la Judecătoria Mangalia. Dosarul a fost preluat de o nouă judecătoare, după ce Ioana Ancuţa Popoviciu, cea căreia îi fusese repartizat iniţial şi care a fost criticată pentru numeroasele gafe făcute în timpul procesului, a fost recuzată. Realitatea PLUS a surprins în exclusivitate imagini bombă cu Vlad Pascu! 

Ultimele stiri

Marcel Ciolacu: „Unii funcționari publici s-au gândit că-și pot deconta ochelari de fițe, de mii de lei”
Marcel Ciolacu: „Unii funcționari publici s-au gândit că-și pot deconta ochelari de fițe, de mii de lei”
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, în cadrul ședinței de Guvern de astăzi, o nouă măsură menită să reglementeze decontarea cheltuielilor pentru ochelarii de vedere pentru angajați. 

Bătaie cu pumnii și picioarele între doi elevi ai unui liceu din județul Timiș, chiar în sala de clasă/ Foto: Inquam Photos
Bătaie cu pumnii și picioarele între doi elevi ai unui liceu din Timiș, chiar în sala de clasă. Poliția s-a sesizat din oficu: imagini halucinante
Scene violente într-un liceu din județul Timiș. Doi elevi au fost surprinși în timp ce își împărțeau pumni și picioare chiar în sala de curs. Poliția s-a sesizat din oficiu după ce imaginile au apărut în spațiul public. Pentru moment nu se cunosc motivele de la care ar fi pornit conflictul.

Guvernul majorează cu 10%, în două tranșe, salariile unor categorii de bugetari! Anunțul lui Marcel Ciolacu
Guvernul majorează cu 10%, în două tranșe, salariile unor categorii de bugetari! Anunțul lui Marcel Ciolacu
Guvernul aprobă, joi, în ședință de Guvern, o majorare salarială cu 10% în două tranșe, iunie și septembrie, pentru mai multe categorii de salariați din administrația centrală și locală. 

Accidentul de la 2 Mai. Tatăl fetei ucise de Pascu: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul”
Accidentul de la 2 Mai. Tatăl fetei ucise de Pascu: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul”
Tatăl Robertei, tânăra ucisă în accidentul de 2 Mai, provocat de șoferul drogat Vlad Pascu, a declarat, joi, la Judecătoria Mangalia, acolo unde are loc un nou termen în proces, că vrea să se uite în ochii celui care i-a omorât copilul, să vadă dacă are vreo remuşcare.



Vezi emisiunile Realitatea Plus