Coşmar pentru Radu Banciu. Antenele i-au venit de hac

Wednesday, 08 April 2015, 19:37, Sursă: REALITATEA.NET

Radu Banciu și B1 TV au pierdut definitiv un proces cu Antena 1 și Antena 3. „Pârâții” trebuie să plătească în solidar despăgubiri de 50 de lei, iar Banciu să prezinte scuze publice la emisiunea sa.

Motivul? Banciu a prezentat într-o ediție din februarie 2012 o informație preluată de pe Facebook, potrivit căreia reporteri ai trustului Intact au cerut angajaților Carrefour să golească rafturile în care se aflau legume pentru a le filma fără produse creându-se astfel imaginea neadevărată a lipsei de produse alimentare.

"Ăștia de la Antenă i-au pus pe lucrători să golească lăzile de cartofi, au filmat lăzile goale, imediat după au fost umplute la loc cu cartofii. Vreo 20 de minute, spune Andrei Constantinescu (jurnalist sportiv, cel care a postat imaginea pe Facebook – n.r.), am văzut reportajul despre criză la Antena 3 la știri. Este o situație abjectă. O greșeală de tip comunist, la un om de talia lui Felix Voiculescu este logic să gândești așa", a spus atunci Banciu, potrivit paginademedia.ro.

"Îndobitocirea asta a populației este uluitoare. Și-au crescut audiențele pe glume din astea sinistre, iar oamenii le cred", a încheiat atunci Radu Banciu.

După acest moment, Antenele au decis să acționeze în judecată pe Radu Banciu și postul B1 TV. Judecătoria Sectorului 1 a decis în favoarea Antenei Group în iunie 2014, însă decizia a fost atacată cu recurs. Tribunalul București a decis recent să respingă recursul lui Banciu și B1 TV și să mențină decizia.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA