Ce spune DSP Arad despre cazul dezinsecției de la Liceul German din Arad

Ce spune DSP Arad despre cazul dezinsecției de la Liceul German din Arad
Ce spune DSP Arad despre cazul dezinsecției de la Liceul German din Arad

Anchetele care vizează Liceul German „Adam Muller Guttenbrunn” din Arad continuă, după ce au existat elevi care au ajuns la spital inclusiv marți.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Scandal MONSTRU! Gestul halucinant făcut de Șoșoacă, românii sunt șocați

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Cum evită Cătălin Cîrstoiu un răspuns clar la întrebarea ”cine v-a propus să candidați din partea PSD-PNL”?

Articol partener

PUTEREA.RO

Iohannis este candidatul-iepure la NATO. Tot el face dificile și negocierile pentru Schengen. EXLUSIV/Video.

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Poliţia Română avertizează asupra unui nou mod de înşelăciune prin apeluri telefonice. Ce este ”spoofing”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Consiliul Concurenței analizează preluarea magazinelor Profi de către Mega Image

Actual

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă se pregătește să candideze la prezidențiale, anunță Ionuț Stroe. Ce se va întâmpla cu coaliția PSD-PNL
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri că partidul lucrează la acest proiect prezidenţial care să îl înglobeze pe liderul PNL Nicolae Ciucă. El a precizat că personal crede în acest proiect prezidenţial, şi-l doresc, dar în situaţia în care vor merge împreună. PSD şi PNL, vor vedea şi vor analiza. Stroe a mai spus că oferta, dacă va fi una comună, va fi una complexă, care va include premier şi multe alte funcţii importante, inclusiv funcţia de comisar european.

Bătaie cu pumni și picioare între elevi și profesori, într-un liceu din România / Foto: Inquam Photos
Bătaie cu pumni și picioare între elevi și profesori, într-un liceu din România: un dascăl a ajuns sub bancă - VIDEO
Doi profesori s-au luat la bătaie cu doi frați, elevi în clasa a VII-a. În imaginile care au ajuns pe internet se vede cum profesorii încearcă să ia telefonul unuia dintre copii, după ce aceștia ar fi vrut să-i filmeze. În încăierare, elevii și unul dintre dascăli ajung pe podea, printre bănci. Urmează imagini și detalii cu puternic impact emoțional!

Șoareci, gândaci și mucegai, într-o cantină dintr-un liceu din Timișoara
Șoareci, gândaci și mucegai, în cantina unui liceu din Timișoara - VIDEO
Caz halucinant în Timișoara. Șoareci, gândaci morți și mucegai au fost descoperite la cantina unui liceu din oraș. 

Gabriela Firea  / Foto: Inquam Photos
Gabriela Firea dezvăluie ce procent are Nicușor Dan în acest moment la nivelul Capitalei. E mult mai mic decât în sondaje
Gabriela Firea face dezvăluiri despre ce procent ar putea obține Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Generală, iar cifrele sunt mult mai mici decât cele publicate în sondajele de opinie de până acum.

Social

Doliu în lumea magistraților: o judecătoare a murit, într-un mod stupid, la 54 de ani. Mesajul CSM
Doliu în lumea magistraților: o judecătoare a murit, într-un mod stupid, la 54 de ani. Mesajul CSM
Moarte subită, la 54 de ani. O judecătoare a decedat marți, după ce a căzut pe scări.

Cine era femeia găsită moartă, dezbrăcată pe jumătate, pe un câmp din Petroșani / Foto: Inquam Photos
Cine era femeia găsită moartă, dezbrăcată pe jumătate, pe un câmp din Petroșani: anunțul Poliției
Trupul unei femei pe jumătate dezbrăcată a fost găsit, marți, pe un câmp din Petroșani. Polițiștii iau în calcul varianta unei crime. 

Palmieri în comuna cu drumuri peticite și ruptă de civilizație
Palmieri în comuna cu drumuri peticite și ruptă de civilizație - FOTO
Într-o comună din Mehedinți, autoritățile locale au decis să planteze palmieri. Asta, deși străzile arată ca după bombardament. 

Avocatul acuzat că păcălește pensionarii cu adeverințe continuă să le ceară bani
Avocatul acuzat că păcălește pensionarii cu adeverințe continuă să le ceară bani: cum sunt amenințați și mințiți vârstnicii
Avocatul acuzat că a dat țepe pensionarilor continuă seria ilegalităților. Cu un tupeu uriaș, acesta trimite notificări de plată și îi amenință cu executorii judecătorești pe cei care nu achită taxele cerute de el. 

Educaţie

Inspectorii au fost surprinși de condițiile insalubre
Șoareci și gândaci morți în cantina unui liceu din Timișoara. A fost închisă temporar- VIDEO
Mizerie și condiții greu de imaginat descoperit la un control al inspectorilor de la Protecția Consumatorului în cantina unui liceu din Timișoara.  Este vorba de șoareci morți, capcane pentru rozătoare, gândaci, insecte, spații neigienizate. Cantina a primit o amendă în valoare de 3.000 de lei, un avertisment și a fost închisă temporar.

Un elev din Neamţ a leşinat când a fost scos în fața clasei pentru că deranja ora. Profesorul nu ar fi cerut ajutor medical
Un elev din Neamţ a leşinat când a fost scos în fața clasei pentru că deranja ora. Profesorul nu ar fi cerut ajutor medical
Este anchetă la o şcoală din Roman, judeţul Neamţ, după ce părinţii unui elev din clasa a treia au reclamat că fiul lor a fost pedepsit de profesorul de limba engleză, pentru că nu era atent la oră.

27 martie, Ziua mondială a teatrului
27 martie, Ziua mondială a teatrului. Cum este celebrată în România. LISTA activităților
Ziua mondială a teatrului este marcată în fiecare an la 27 martie pentru a promova activitatea comunităţilor de teatru în întreaga lume.

Ligia Deca, despre utilizarea camerelor de supraveghere video în şcoli: „Sunt pentru garantarea siguranţei elevilor”
Ligia Deca, despre utilizarea camerelor de supraveghere video în şcoli: „Sunt pentru garantarea siguranţei elevilor”
Utilizarea camerelor de supraveghere video în şcoli, propunere inclusă în ordonanţa de urgenţă de modificare a Legilor Educaţiei aflată în dezbatere publică, vizează garantarea siguranţei elevilor, urmând ca doar instituţiile abilitate şi persoanele autorizate să poată avea acces la înregistrări, în cazul unor sesizări sau suspiciuni de violenţă, a subliniat, marţi, ministrul Educaţiei, Ligia Deca, la o dezbatere pe tema siguranţei în mediul educaţional.

Local

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Bucăți ale navei Titan, scoase la suprafață
Bucăți ale navei Titan, scoase la suprafață - Resturile submarinului în care au murit 5 oameni, cheia investigației
Bucăți ale navei Titanau fost scoase la suprafață de roboți. Resturile submarinului în care au murit 5 oameni reprezintă în acest moment cheia investigației.

Ultimele stiri

4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Viața începe să lucreze în favoarea lor
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Viața începe să lucreze în favoarea lor
Astrologii susțin că există 4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Acești nativi vor trece prin transformări importante pe parcursul lunii aprilie. De altfel, singura constantă în viață rămâne tocmai schimbarea.

Medicamente
Medicamentele banale care ar putea crește riscul de tumori cerebrale. Nu se știa acest lucru până acum
Milioane de femei din întreaga lume care utilizează anumite medicamente hormonale pentru contracepţie şi pentru a gestiona afecţiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, susţin cercetătorii.

Crima de la Timișoara. Studenta de la Medicină va fi înmormântată în rochie de mireasă. Criminalul i-a ascuns rănile de la gât cu părul
Crima de la Timișoara. Studenta de la Medicină va fi înmormântată în rochie de mireasă. Ucigașul i-a ascuns rănile de la gât cu părul
Studenta de la Medicină ucisă de colegul gelos va fi condusă astăzi pe ultimul drum, în rochie de mireasă. Între timp, au apărut noi informații despre modul în care a acționat criminalul. După ce a ucis-o pe Andreea, tânărul i-a curățat trupul de sânge și i-a aranjat părul în jurul gâtului, ca să-i ascundă rănile. Zilele acestea, criminalul va ajunge la București, acolo unde va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a stabili dacă a avut sau nu discernământ. Anchetatorii au găsit la locul faptei și arma crimei.

Misiune contracronometru de salvare: o femeie este căutată în râul Olt! Mașina acesteia, găsită în apropierea barajului Lotru
Misiune contracronometru de salvare: o femeie este căutată în râul Olt! Mașina acesteia, găsită în apropierea barajului Lotru
Misiune contracronometru de salvare chiar la această oră, în județul Vâlcea. După ore bune de căutări, scafandri au reluat misiunea în această dimineață pentru a o găsi pe femeia din Vrancea care ar fi căzut în apele râului Olt, în zona barajului Gura Lotrului. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus