Ce mesaj dur a trimis un preot ortodox enoriașilor. Magda Vasiliu l-a făcut public

Tuesday, 09 October 2018, 17:14, Sursă: REALITATEA.NET

Deși referendumul nu a putut fi validat, unii preoți ai bisericii ortodoxe nu au primit bine această veste și au reacționat puțin cam dur. Magda Vasiliu a găsit un mesaj scris pe rețelele de socializare de către un preot din Italia cu privire la referendum și l-a făcut public. Astfel, mesajul a creat multă controversă în mediul online.

Fosta prezentatoare tv a redactat un mesaj pe rețelele de socializare în care critică gestul făcut de preotul respectiv, argumentând faptul că el nu procedează corect sau conform legilor. 

"Mesaj trimis de un preot ortodox enorașilor din Italia. Mi-e silă. Cum adică nu-l mai spovedesc pe cel care n-a votat?!?!? Asta e biserică.... Să vă spun că am solicitat prin Luptă pentru viață ajutorul episcopiei noastre în Italia, pentru o familie de români cu copilul bolnav, care, în lipsa unor posibilități financiare, n-aveau unde sta? Erau în stradă, cu copilul bolnav, cu bagajele după ei... Mi-au spus că mă sună înapoi, că vor cauta o soluție.... Nu m-a sunat nimeni. Nici nu m-așteptăm s-o facă....", a scris Magda Vasiliu pe Facebook, conform click.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL