Caz ȘOCANT: O femeie s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Județean din Timișoara

timisoara
timisoara

Scene șocante la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde o femeie de 45 de ani și-a pierdut viața după ce s-a aruncat de la etajul VI al clădirii. Femeia era internată din data de 3 iunie și se pare că primise un diagnostic crunt: tumoare la creier, relateaza realitateadetimis.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Care sunt cele mai complicate limbi străine din lume. Locul ocupat de România

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Avocatul Adrian Cuculis: ”Dacă se întâmplă asta, întreg procesul se va lua de la zero”

Articol partener

PUTEREA.RO

S-a anunțat primul concurs de frumusețe IA din lume, cu femei generate de calculator

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Actual

Foto/Arhivă/Profimedia
Vrei să atragi banii în viața ta? Iată cele 5 fraze pe care NU trebuie să le mai rostești
Resursele financiare au potențialul de a ne rezolva anumite probleme și de a aduce cu sine noi oportunități. Cu toate acestea, ne punem dificultăți în întregul proces de manifestare, fără să ne dăm seama.

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Un polonez a fost arestat pentru că intenționa să-l asasineze pe Zelenski
Un polonez era gata să ajute serviciile de informații militare rusești într-un presupus complot de asasinare a președintelui ucrainean.

Reacția lui Nicușor Dan și a lui Piedone după zvonurile legate de candidatura lui Robert Negoiță la Primăria Capitalei
Reacția lui Nicușor Dan și a lui Piedone după zvonurile legate de candidatura lui Robert Negoiță la Primăria Capitalei
După informatia care dinamiteaza scena politică și care ar putea răsturna toate calculele, aceea că Robert Negoiță, actualul primar al Sectorului 3 din Capitală, a anunțat în exclusivitate la Realitatea PLUS, că este dispus să intre în cursa pentru Primăria Bucurestiului, daca partidul i-o va cere, principalii contracandidați au reacționat în direct la DayTime News.

Cîrstoiu: „Nu mă retrag nici dacă-mi cere dl Ciolacu. Uneori nu mă simt chiar susținut”
Cîrstoiu: „Nu mă retrag nici dacă-mi cere dl Ciolacu. Uneori nu mă simt chiar susținut”
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat, joi, că nu se va retrage din cursa electorală nici dacă îi va cere acest lucru liderul PSD, Marcel Ciolacu. Și asta deoarece „nu eu am fost cel care a căutat un candidat la Capitală și a ajuns la varianta Cătălin Cîrstoiu”.

Social

Pensionarii au scăpat, în aprilie. Greva poștașilor nu le-a afectat veniturile
Pensionarii au scăpat, în aprilie. Greva poștașilor nu le-a afectat veniturile
Poșta Română spune că toate pensiile au fost livrate până la jumătatea lunii aprilie și că greva poștașilor nu a afectat distribuirea banilor pentru seniorii României.

Decalajul social este considerat un indicator la fel de relevant ca și gradul de sărăcie
Prăpastie între românii "bogați" și cei "săraci". Un român înstărit câștigă de 5 ori mai mult decât unul sărman
România este una dintre țările Uniunii Europene cu cel mai mare decalaj între veniturile mari şi cele mici ale populației. Doar Bulgaria are un coeficient mai mare, în timp ce alte două state exsovietice se află la egalitate, arată cele mia noi date Eurostat.

Daniel Baluta
Sectorul 4 al Municipiului București a adus Secția 26 de Poliție în Mall Grand Arena. Daniel Băluță: "Realizăm o premieră în România"
Pentru siguranța cetățenilor, Sectorul 4 al Municipiului București  a adus Secția 26 de Poliție în Mall Grand Arena. În aceeași incintă va funcționa și primul centru de consiliere și informare antidrog din Sectorul 4, destinat adolescenților.

Elicopter SMURD
Accident grav pe Autostrada A1, patru mașini implicate într-uni carambol. O persoană a rămas încarcerată. A fost solicitat elicopter SMURD
Accident grav pe Autostrada A1, Sibiu. Patru mașini au fost implicate într-un carambol și mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost solicitat și elicopterul SMURD.

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Negoiță regretă că n-a susținut-o pe Firea cum 4 ani. Foto/Inquam
Robert Negoiță este dispus să intre în lupta pentru Capitală și spune că regretă că nu a susținut-o pe Gabriela Firea acum 4 ani
Robert Negoiță, actualul primar al Sectorului 3 din Capitală, este dispus să intre în cursa pentru Primăria Capitalei. În exclusivitate la Realitatea PLUS, edilul a mărturisit că va accepta să lupte pentru funcția de primar general dacă Alianța va cere acest lucru. 

Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez. Cum îl poți prepara simplu
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez. Cum îl poți prepara simplu
Dacă vrei să aduci un strop din Japonia culinară în bucătăria ta, începe cu o delicioasă rețetă de mochi. Este o rețetă de desert tradițional, denumit și ”desertul samurailor”. În mod tradițional, acesta este preparat și servit în perioada Anului Nou Japonez, în timpul unei ceremonii numite Mochitsuki. Această ceremonie constă în zdrobirea și frământarea orezului glutinos pentru a-l transforma într-un aluat cu textură lipicioasă.

Foto/Arhivă/Inquam
HALUCINANT! Ce a putut răspunde un român atunci când a fost întrebat de ce a violat o femeie de 58 de ani
Un italian și un român, cumnatul său, sunt acuzați că au bătut și violat o femeie din Austria, anul trecut de Crăciun. Când au fost întrebați de ce, italianul a spus că a fost „un test de curaj”, iar românu a dat vina pe victimă că a fost „încăpățânată”.

Cătălin Cîrstoiu pare să-și fi pierdut susținerea PSD și PNL / Foto: Inquam Photos Exclusiv
Anca Alexandrescu: „Cîrstoiu nu va mai fi candidatul Coaliției”. Ce PERSONAJ scoate Alianța din mânecă pentru Capitală
Realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel a declarat că medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul coaliției PSD-PNL pentru alegerile la Primăria București. Totodată, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat pentru Realitatea Plus că „nu mai zice nu” unei eventuale propuneri din partea celor două partide.



Vezi emisiunile Realitatea Plus