Cancerul va fi tratat complet! Israelienii spun că se va întâmpla în curând

Wednesday, 30 January 2019, 11:48, Sursă: REALITATEA.NET

Oamenii de știință din Israel spun că au descoperit primul remediu complet împotriva cancerului, care nu va avea efecte secundare, precum chimioterapia, și va fi accesibil din punct de vedere financiar. 

O echipă de experți israelieni au spus că tratamentul va apărea pe piață în maxim un an, informează The Jerusalem Post.

"Tratamentul cancerului va fi eficient din prima zi, va dura câteva săptămâni și nu va avea efecte secundare. Mai mult, costul va fi mai redus față de ce există acum pe piață.", a spus Dan Aridor, from Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd.

Preşedintele consiliului de administraţie al AEBi şi CEO-ul Dr. Ilan Morad declară că tratamentul pe care îl numesc MuTaTo (multi-target toxin) este de tipul unui antibiotic împotriva cancerului - o tehnologie de discontinuitate de cel mai înalt ordin.

MuTaTo poate face diferența între celulele sănătoase și nesănătoase - și, prin urmare, nu va lăsa pacienții să se simtă rău, cum se întâmplă cu alte tratamente precum chimioterapia. 

"Tratamentul nostru va fi eficient din prima zi, va dura câteva săptămâni și nu va avea efecte secundare sau acestea vor fi minime, costul fiind mult mai mic decât în cele mai multe tratamente de pe piață", a spus Aridor. "Soluția noastră va fi generică și personală în același timp".

Medicamentul în curs de dezvoltare de către AEBi ar putea stabili o adevărată revoluție în lupta mondială împotriva cancerului și va folosi o combinație de peptide anti-cancer și o toxină care va ucide în mod specific celulele canceroase.

Mai multe pe Thesun.co.uk.