Fostul ginere al lui Traian Băsescu a sărit să-l bată pe Gigi Becali, de Sărbători

Wednesday, 02 January 2019, 10:44, Sursă: REALITATEA.NET

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, a fost implicat într-un conflict cu Gigi Becali, la un hotel din Poiana Braşov.

Bogdan Ionescu și Gigi Becali au fost protagoniștii unor momente de-a dreptul șocante, scrie cancan.ro, care a dezvoltat subiectul. Pentru că s-a despărțit de fosta iubită Maria Grigoriu, Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea bună drept Syda, a mers în restaurantul hotelului de lux pentru a-și îneca amaru. La un moment dat, bossul de la FCSB s-a dus la masa unde stătea Syda pentru a lua un scaun, și din câte se pare că în momentul când l-a recunoscut, Gigi Becali nu s-a putut abține și a avut o replică acidă la adresa acestuia. Potrivit martorilor, scandalul dintre cei doi a început după ce Becali i-a replicat celui poreclit Syda: ”Dacă fostul tău socru dădea amnistia când trebuia, eu nu stăteam atâta timp în închisoare!".

Imediat ce a auzit vorbele milionarului, Syda, care era destul de ”bine”, a sărit să-l caftească pe boss-ul de la FCSB, a completat sursa amintită. Cu greu, cei doi bărbați au reușit să fie calmați de câțiva oameni ce se aflau în restaurant.

Din câte se pare, Fane Dediu, bodyguardul lui Gigi Becali, a jurat că o să-i spele rușinea patronului.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie 2016, după patru ani de mariaj. Copiii cuplului au rămas în grija mamei.

Citiţi şi:

Gigi Becali: Dacă vreau, îl bat cu mâna lui

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL