"Bestia de la Caracal" vrea să se spovedească

Tuesday, 22 October 2019, 09:32, Sursă: REALITATEA.NET

Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, a cerut să se spovedească, dar a fost refuzat.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, este cel care a dezvăluit într-o emisiune tv că Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească în fața unui preot, însă se pare că Dincă fost refuzat de anchetatori.

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: 'Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!'. Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!", a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL