Ambasadoarea Suediei: Sprijinim cu tărie autoritățile române în lupta împotriva corupției

Wednesday, 17 June 2015, 21:57, Sursă: REALITATEA.NET

Ambasadoarea Suediei la București, Anneli Lindahl Kenny, a declarat, miercuri, că este foarte încurajator să vadă profesionalismul și integritatea de care dau dovadă procurorii DNA, subliniind faptul că Executivul suedez sprijină cu tărie autoritățile române "în determinarea acestora de a lupta împotriva corupției". Afirmația diplomatului vine în contextul în care, cu o zi în urmă, a avut o întrevdere cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"În cursul zilei de ieri, Ambasadorul Suediei la București, Anneli Lindahl Kenny și Alexander Peyre Dutrey, Secretar I, au avut o întâlnire cu procurorul șef al DNA, Laura Kovesi. Doamna Ambasador Lindahl Kenny a declarat: "Guvernul Suediei este un ferm susținător al transparenței și al statului de drept. Este foarte încurajator să vedem profesionalismul și integritatea de care dau dovadă DNA și personalul acesteia. Sprijinim cu tărie autoritățile române în determinarea acestora de a lupta împotriva corupției și le urăm succes în continuarea muncii importante, pe care acestea o desfășoară", se precizează în cadrul mesajului postat pe pagina de Facebook a ambasadei.

 

In cursul zilei de ieri, Ambasadorul Suediei la Bucuresti, Anneli Lindahl Kenny si Alexander Peyre Dutrey, Secretar I,...

Posted by Sveriges ambassad i Bukarest / Ambasada Suediei din Bucureşti on Wednesday, 17 June 2015
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage