Alexandru Rafila, după protestul din Sănătate: S-a ajuns la o înțelegere pe salarii - OUG publicată pe 30 iunie se modifică din nou

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunț după protestul din Sănătate
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunț după protestul din Sănătate

Nou acord între sindicaliștii din Sănătate și ministrul Alexandru Rafila după protestul uriaș de miercuri din fața Guvernului. Ministrul Sănătății a anunțat că va modifica ordonanța de urgență adoptată acum două săptămâni pentru acordarea sporurilor salariale în sistemul sanitar.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Test de inteligenţă pentru minţi speciale. O stea este ascunsă în grădină, o vezi în 7 secunde?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Rares Bogdan
Rareș Bogdan explică de ce vor merge PSD și PNL cu listă comună la europarlamentare: Trebuie să păstrăm coaliția și după 2024
Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat marți că alianța cu PSD ar trebui să continue și după 2024 deoarece România are nevoie de stabilitate. 

Diana Sosoaca / Foto: Inquam Photos
Diana Șoșoacă, un nou derapaj halucinant: România ar putea dispărea de tot. Este planul Uniunii Europene
Diana Șoșoacă a șocat cu o nouă declarație halucinantă. Ea susține că dacă nu va câștiga alegerile, România ar putea să nu mai existe.

Primii pensionari care află cât iau la recalculare. La ce sume să se aștepte în plus: anunțul ministrului Muncii/ Foto: Inquam Photos
Primii pensionari care află cât iau la recalculare. La ce sume să se aștepte în plus: anunțul ministrului Muncii
Veste pentru 3 milioane de români. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a declarat că primele decizii cu pensiile de la recalcularea din septembrie vor ajunge la beneficiari la finalul lunii mai. Sumele acestora vor avea în medie o creștere de 40%. 

Vladimir Putin
Vladimir Putin a preluat pentru a cincea oară funcția de președinte al Rusiei. Momentul depunerii jurământului - VIDEO
Vladimir Putin a depus jurământul pentru un nou mandat în fruntea Federației Ruse.

Politică

Nicușor Dan, răspuns halucinant la problema traficului. ”E bine că nu suntem mai rău”
Nicușor Dan, răspuns halucinant la problema traficului. ”E bine că nu suntem mai rău”
În 2020, Nicușor Dan promitea rezolvarea rapidă a situației traficului infernal din Capitală prin aducerea unui specialist de la New York și matematică. Specialistul american amintit de actualul edil al Capitalei era Michael Horodniceanu, născut și crescut în București, și care, în anii '90, a fost desemnat să gestioneze și să rezolve problemele traficului de suprafață al New York-ului. Din 2007 și până în 2016 acesta s-a ocupat de modernizarea întregii rețele de metrou din metropolă.

Vicențiu Mocanu
Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, interviu de excepție în presa egipteană: afaceri de succes și investiții de 20 de milioane de euro în zonă
Toți ochii sunt ațintiți asupra lui Vicențiu Mocanu! Importanți oameni de afaceri egipteni îl consideră candidat principal pentru Primăria Râmnicu-Vâlcea. Dacă Mocanu va câștiga alegerile, afaceriștii vor deschide noi fabrici în zonă. 

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea, președintele UNPR, mesaj de forță de ziua SPP
Președintele UMPMV, gl.(r) Gabriel Oprea, a trasmis un mesaj cu ocazia Zilei Serviciului de Protecție și Pază, scrie umpmv.eu, site-ul Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, al cărei președinte este. 

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei (Inquam Photos/Octav Ganea)
Campania lui Nicușor Dan, finanțată de un afacerist pro-rus. Conducerea USR refuză să explice legăturile cu Matei Păun
Scandal uriaș pe campania primarului Nicușor Dan! Conducerea USR refuză să răspundă la întrebările presei după ce o anchetă jurnalistică a dezvăluit că toate afișele electorale ale primarului ar fi sponsorizate de un controversat afacerist pro-rus. Este vorba despre Matei Păun, cel care a condus și campania edilului din 2016. 

Social

Vama Veche
Peste 70.000 de turiști au fost pe litoral, de Paște. Care a fost cea mai aglomerată stațiune
Peste 70.000 de români s-au distrat pe litoral de Paște. Turiștii au avut parte de multe evenimente în toate stațiunile.

Poliție / Foto: Inquam Photos
Doi morți, după ce o mașină s-a izbit violent de o cisternă, în Prahova
Două persoane au murit, marți, după ce un un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă pe DJ 101I în Prahova, în satul Buda din comuna Ariceștii Rahtivani, în județul Prahova.

Risc de inundatii
Cod galben de inundații pe mai multe râuri din 12 județe, pe parcursul zilei de marți
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până la miezul nopţii pe râuri din patru bazine hidrografice, aflate pe raza a 12 judeţe.

Incendiu la o locuință din Sectorul 2 al Capitalei. Intervin pompierii
O persoană și-a pierdut viața într-un incendiu produs la două case din Sectorul 2 al Capitalei. Intervin pompierii
O persoană și-a pierdut viața într-un incendiu izbucnit, marți, în Sectorul 2 al Capitalei. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum la o locuință tip parter și la acoperișul celei de-a doua, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Pompierii se află la fața locului și intervin. 

Sănătate

Deces in urma unei endoscopii
O femeie din Dolj a murit în urma unei banale endoscopii. Există suspiciunea unui caz de malpraxis medical
Femeia care se afla în stare gravă după ce, la începutul lunii aprilie, a suferit o intervenţie de endoscopie a murit, iar poliţiştii din Dolj fac cercetări pentru ucidere din culpă şi afirmă că există suspiciunea unui caz de malpraxis medical.

Kefir
Alimentul care îți reglează digestia natural după mesele copioase de Paște
 Sărbătorile pascale ne aduc întotdeauna ocazia de a ne bucura de mâncăruri speciale, însă aceste mese copioase pot pune la încercare sistemul nostru digestiv. În astfel de momente, corpul poate avea nevoie de un impuls pentru a se reechilibra și a reveni la normal.

Femeie la un pas de moarte după ce a luat un medicament banal, vândut la liber în România
Femeie la un pas de moarte după ce a luat un medicament banal, vândut la liber în România
Caz șocant în Marea Britanie: o femeie a ajuns în comă, cu pielea arsă, după ce a luat un medicament banal, vândut la liber și în România. 

Detoxifiere dupa mesele grele de Paste
Cum să îți detoxifici corpul după mesele copioase de Paște
Sărbătorile pascale aduc mereu momente plăcute alături de familie și prieteni, dar și mâncăruri bogate în grăsimi și zahăr. În urma acestor mese copioase, te poți simți balonat, lipsit de energie și chiar puțin vinovat pentru excesul de calorii consumate. Din fericire, există strategii simple și eficiente prin care îți poți reface echilibrul și energiza organismul după aceste sărbători.

Ultimele stiri

Identifică, în 7 secunde, care femeie din imagine este mama copilului. Testul geniilor
Identifică, în 7 secunde, care femeie din imagine este mama copilului. Testul geniilor
Răspunde provocării  și găsește mama băiatului în mai puțin de 7 secunde!

Dulceața de trandafiri, deliciul copilăriei. Trucuri simple pentru a obține un preparat parfumat și extrem de gustos/ Profimedia
Dulceața de trandafiri, deliciul copilăriei. Trucuri simple pentru a obține un preparat parfumat și extrem de gustos
Gospodinele pricepute fac provizii pentru iarnă nu doar toamna, așa cum poate părea la o primă vedere, ci încep chiar de primavara, folosind fuctele și legumele oferite cu generozitate de natură pentru a crea adevărate bunătățuri. Printre acestea se numără și dulceaţa de trandafiri, un adevărat deliciu pe cerul gurii! Parfumată şi extrem de gustoasă, această dulceață se prepară se prepară extrem de repede și nu necesită ingrediente extrem de complicate. Din contră! 

Șansa ta la bilete de avion accesibile - descoperă acum oferte grozave
Șansa ta la bilete de avion accesibile - descoperă acum oferte grozave (P)
Te afli în căutarea celor mai bune oferte de călătorie? Economiile de bani, energie și timp pe care le poți face sunt unele dintre cele mai importante aspecte, însă poți beneficia de oferte grozave și te poți bucura de o experiență de călătorie simplă, convenabilă, economică. Cum? Vei descoperi în acest articol.

Doi frați din Botoșani, la spital după ce s-au opărit cu ciorbă! Mama micuților a lăsat oala fierbinte pe jos, nesupravegheată
Doi frați din Botoșani, la spital după ce s-au opărit cu ciorbă! Mama micuților a lăsat oala fierbinte pe jos, nesupravegheată
Intervenție de amploare a salvatorilor, în Botoșani. Doi copii au fost transportați de urgență la spital, după ce s-au opărit cu ciorbă. Unul dintre micuți este în stare gravă, iar medicii se luptă să îi salveze viața. Atenție, vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus