Alertă la Primăria municipiului Moreni, din Dâmbovița, după ce o angajată a fost diagnosticată cu coronavirus

primarie
primarie

Este alertă în rândul salariaților Primăriei municipiului dâmbovițean Moreni. Asta după ce o salariată a instituției a fost diagnosticată cu coronavirus. Însuși viceprimarul a fost suspectat de infectare, dar testele nu au confirmat existența virusului. Zeci de persoane, contacți ai femeii infectate au fost izolați la domiciliu si așteaptă rezultatele testelor pentru coronavirus, relatează realitateadedambovita.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Alertă ANM meteo! Cod PORTOCALIU de PLOI și furtuni. Ce zone vor fi afectate

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Schimbare majoră la ANAF. Anunţul ministrului Marcel Boloș

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Medicii de la Spitalul Foișor au efectuat cu succes o intervenție chirurgicală spinală de mare complexitate

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Control medical gratuit pentru persoanele defavorizate aflate în evidenţa DGASPC Sector 2

Actual

Radu Mazare a stat 5 ani în pușcărie
Radu Mazăre, eliberat condiționat. Anunț bombă în cazul fostului primar al Constanței
Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost eliberat condiționat luni, după ce a stat în spatele gratiilor din mai 2019, când a fost extrădat din Madagascar, unde fugise din 2017, după condamnările din cazul retrocedărilor ilegale de terenuri şi din celebrul dosar Polaris. Decizia este definitivă.

Fostul șef din SRI s-a afișat frecvent cu costume de firmă (Inquam/Saul Pop)
Florian Coldea, viață de lux și costume care costă cât un apartament. Șeful Statului Paralel nu este paralel cu moda
Dezmățul din bani publici al generalul Coldea se vede cu ochiul liber. Fostul șef SRI are o garderobă scumpă cât un apartament. Generalul a fost surprins de mai multe ori purtând costume de mii de euro, cumpărate direct de la designeri de lux. Asta în condițiile în care salariul de la servicii nu i-ar fi permis un astfel de dezmăț. 

România - lovită de un nucleu de aer rece. Sunt anunțate vijelii, ploi torențiale și rafale de vânt
România - lovită de un nucleu de aer rece. Sunt anunțate vijelii, ploi torențiale și rafale de vânt
După un weekend cald și plăcut, vremea din România se pregătește să se strice. Un nucleu de aer rece va aduce cu sine ploi torențiale, vijelii și vânt puternic. Meteorologii anunță că această schimbare bruscă va afecta întreaga țară chiar de la începutul săptămânii.

Creanga uriașă s-a prăbușit pe una dintre aleile circulate ale Parcului Bazilescu
Tânără internată în stare gravă, după ce a fost lovită de o creangă ruptă, într-un parc administrat de Clotilde Armand
Caz șocant în parcul Bazilescu din sectorul condus de primărița Clotilde Armand. O tânără a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită de o creangă ruptă dintr-un copac. Prietenul femeii a fost și el lovit. Victima este internată la terapie intensivă și urmează să fie operată, potrivit Realitatea Plus. Accidentul putea avea urmări mult mai grave, aleea unde a căzut creanga fiind una pe care copiii obișnuiesc să se joace sau să se plimbe cu biciclete și trotinete. 

Social

10 ani de IQOS! Philip Morris International aniversează 10 ani de călătorie către un viitor fără fum
10 ani de IQOS! Philip Morris International aniversează 10 ani de călătorie către un viitor fără fum
Philip Morris International (PMI) aniversează 10 ani de când a lansat IQOS, dispozitivul care încălzește tutunul fără să îl ardă, şi a început astfel călătoria către un viitor fără fum. Compania a făcut progrese semnificative și rămâne dedicată viziunii sale de a înlocui țigările cu alternative fără fum, fundamentate științific. 

Panică la o nuntă din România. Mirele s-a prăbușit pe ringul de dans
Panică la o nuntă din România. Mirele s-a prăbușit pe ringul de dans
Clipe de suspans au avut loc la o nuntă din Botoșani, când mirele s-a prăbușit pe ringul de dans și a fost transportat de urgență la spital. În mod obișnuit, mireasa este în centrul atenției, dar de această dată, mirele a fost cel care a „furat” spectacolul la miezul nopții, când a căzut ca secerat în timpul dansului alături de invitați.

Liderii Coaliției trebuie să tranșeze rapid chestiunea salariului minim
Liderii Coaliţiei se întâlnesc la ora 15:00, pentru a analiza scenariile de majorare a salariului minim
Coaliţia se reuneşte, luni, de la ora 15.00, urmând să discute, printre altele și majorarea salariului minim, anunţată de premierul Marcel Ciolacu încă de săptămâna trecută. Potrivit acestuia, salariul minim ar urma să crească la 3.700 de lei, de la 1 iulie.

Topul țărilor cu cei mai mulți bețivi în 2024
Topul țărilor cu cei mai mulți bețivi în 2024. România se află în top 10, iar vecinii de la Est sunt pe podium
După compilarea mai multor studii și rapoarte, site-urile de specialitate au publicat clasamentul mondial al țărilor unde se consumă cel mai mult alcool, iar rezultatele sunt necruțătoare: Țara noastră se află printre cele unde alcoolul este consumat în cantități mari, ocupând un loc „respectabil” în top 10. Dar, surprinzător pentru mulți, vecinii noștri de la Est au reușit să se poziționeze chiar pe podium, ocupând locul doi în clasament.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Cristian Popescu Piedone și Gabriela Firea
Sondajul care răstoarnă scena politică: Gabriela Firea, evoluție fulminantă în sondajele pentru Capitală. Piedone se prăbușește
Un nou sondaj bombă răstoarnă toate scenariile pentru Primăria Capitalei, cu două săptămâni înainte de alegeri. Potrivit datelor, bătălia s-ar da între Nicușor Dan și Gabriela Firea. Candidatul PSD se află pe locul doi cu 25%. Dacă s-ar retrage din cursă Cristian Popescu Piedone, atunci Gabriela Firea ar câștiga Primăria Generală.

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 824. Zelenski se întâlnește la Madrid cu premierul Pedro Sanchez și cu regele Felipe - LIVE TEXT
Biroul de Investigații al Ucrainei a deschis o anchetă asupra Brigăzii 125 și a unităților subordonate acesteia pentru lipsa de pregătire și organizarea necorespunzătoare a apărării în regiunea Harkov. Ucraina se află în ziua 824 a războiului. 

Virusul H5N1 al gripei aviare este privit ca o potențială amenințare pandemică
Se pregătește un nou tip de vaccin în Europa și SUA. Cine va fi obligat să urmeze tratamentul?
Statele Unite ale Americii și ţările europene iau măsuri pentru a achiziționa sau produce vaccinuri împotriva virusului gripei aviare H5N1. Tratamentul ar putea fi utilizat la protejarea lucrătorilor expuși riscului de infecţie din sectoare precum creșterea păsărilor şi lactatelor, pe fondul avertismentelor că anumite mutații ale virusului aviar pot deveni la fel de periculoase precum coronavirusurile.

Ce să pui în ghiveci dacă florile s-au ofilit
Ce să pui în ghiveci dacă florile s-au ofilit. Trucul grădinarilor pricepuți pentru revitalizarea plantelor
Avem toate motivele să fim încântați de florile care ne înconjoară, dar de multe ori, această încântare este întreruptă mai devreme decât am dori când le găsim ofilite. Dar, înainte de a le arunca, este important să ne întrebăm dacă există o modalitate de a readuce la viață aceste frumuseți. Răspunsul este DA!



Vezi emisiunile Realitatea Plus