ALERTĂ alimentară înainte de Florii! Peste o tonă de PEȘTE din piețele bucureștene, confiscat: s-au dat AMENZI uriașe

Pește
Pește

Alertă, în prag de sărbători! Comisarii ANPC au confiscat peste o tonă de pește, ținută de comercianți în condiții improprii. Controalele au fost făcute în mai multe piețe din București. Lăzile cu alimente erau ținute pe jos, iar mulți dintre vânzători nici nu aveau documente de provenineță sau aviz de la DSVSA. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cutremur de 5,3 grade în România! Zonele în care seismul s-a resimțit puternic

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Coaliția PSD-PNL rezistă până la capăt, dă asigurări Ciolacu: „Cam pe 23 decembrie va fi învestit viitorul Guvern”

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Traficul pe Bulevardul Expoziției va fi deviat din cauza lucrărilor la Magistrala 6 de metrou

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Coreea de Nord a publicat pentru prima dată imagini cu instalaţiile sale de îmbogăţire a uraniului

Actual

STARE DE ALERTĂ, instituită în județele Galați și Vaslui! Situații extreme pentru oamenii care au rămas fără case
STARE DE ALERTĂ, instituită în județele Galați și Vaslui! Situații extreme pentru oamenii care au rămas fără case
Ca urmare a solicitărilor formulate de Comitetele Județene pentru Situații de Urgență (CJSU) din județele Galați și Vaslui, a fost instituită starea de alertă în cele două județe. Solicitările au fost făcute în urma unor situații de urgență care necesită măsuri rapide și coordonate.

Plouă până marți în zonele distruse de inundații! Când se încălzește vremea în toată țara: Prognoza ANM
Plouă până marți în zonele distruse de inundații! Când se încălzește vremea în toată țara: Prognoza ANM
Meteorologii anunță că, deși în această noapte și mâine vor mai fi ploi în zonele afectate de inundații, cantitățile de apă vor fi mult mai reduse. Florinela Georgescu, director de prognoză în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a declarat că, începând de joi, șansele de ploaie vor scădea semnificativ în întreaga țară, iar vremea va începe să se încălzească.

Cutremur de 5,4 în România. Director INFP: „S-a simțit către Nord-Est”
Cutremur de 5,4 în România. Director INFP: „S-a simțit către Nord-Est”
Un cutremur cu magnitudinea de 5,4 s-a produs luni în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 126 de kilometri. Seismul a fost resimțit puternic în mai multe orașe din România, inclusiv în București, Brașov, Iași și Galați. Directorul Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP), Constantin Ionescu, a explicat că undele cutremurului „s-au propagat către Nord-Est”, ceea ce a dus la resimțirea intensă a seismului în orașele aflate în această direcție.

Nicolae Ciucă sprijină comunitățile afectate de inundații
Nicolae Ciucă sprijină comunitățile afectate de inundații: O mână de ajutor în momente de criză
Liderul liberalilor, Nicolae Ciuca, a vizitat zonele afectate de inundatiile catastrofale care au lovit Romania în ultimile zile.

Social

Cutremurele cu magnitudinea peste 4 care s-au produs în România în perioada 2023-2024
Cutremurele cu magnitudinea peste 4 care s-au produs în România în perioada 2023-2024 - Analiza valurilor seismice care au pus pe jar populația în ultimii doi ani
În anii 2023 și 2024, România a fost martora unor cutremure semnificative care au zguduit regiunile României, lăsând în urma lor o stare generală de neliniște și incertitudine în rândul populației. Aceste evenimente seismice, parte integrantă a activităților tectonice, au generat frământări nu doar la nivel fizic, ci și emoțional, evidențiind vulnerabilitatea comunităților în fața forțelor naturii. 

Armata continuă acțiunile de ajutorare a populației afectate de inundații
Armata continuă acțiunile de ajutorare a populației afectate de inundații
În ultimele 72 de ore, forțele Ministerului Apărării Naționale (MApN) au demonstrat un angajament remarcabil în sprijinul populației afectate de inundațiile devastatoare din județul Galați. 

Câtă sare se pune la castraveți, în funcție de cantitatea de apă
Rația de aur pentru murăturile perfecte: Câtă sare se pune la castraveți, în funcție de cantitatea de apă
Murăturile perfecte sunt o delicatesă apreciată în bucătăria românească, iar rația de aur a sării joacă un rol esențial în obținerea gustului optim și a texturii ideale. Uneori, echilibrul între ingredientele de bază poate părea complicat, dar în realitate, formula magică depinde de raportul între sare și cantitatea de apă folosită pentru a conserva legumele. 

Droguri la volan: ICCJ amână o hotărâre crucială
Droguri la volan: ICCJ amână o hotărâre crucială. Un prag controversat în conducerea auto rămâne nelămurit
Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat, luni, pentru 11 noiembrie, pronunţarea unei decizii privind necesitatea introducerii unui prag pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa drogurilor.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 936 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 936. Atac masiv cu drone asupra Kievului, al optulea de la începutul lunii - LIVE TEXT
Rusia a lansat în noaptea de duminică spre luni un atac masiv cu drone asupra Kievului, al optulea la număr în luna septembrie, sistemele de apărare antiaeriană reuşind să doboare aproximativ 20 dintre aparatele care se îndreptau spre capitala ucraineană, a declarat şeful administraţiei militare a Kievului, Serhii Popko. Este ziua 936 a războiului.

Beneficiile oțetului de mere. Cum îl poți integra în dieta ta
Beneficiile oțetului de mere. Cum îl poți integra în dieta ta
Specialiștii au dezvăluit care sunt beneficiile oțetului de mere. Acest produs poate fi integrat cu ușurință în dieta zilnică. Nutriționiștii susțin că ajută la reglarea apetitului și poate combate respirația urât mirositoare.

Iranul nu vrea să renunțe la programul de înarmare. Foto: Profimedia
Iranul nu vrea să renunțe la programul de înarmare: „Dacă nu am avea rachete, ne-ar bombarda ori de câte ori vor”
Preşedintele Iranului, Masoud Pezeshkian, a declarat luni că Teheranul nu va renunţa niciodată la programul său de rachete deoarece are nevoie de acest mijloc de descurajare pentru a-şi apăra securitatea, într-o regiune în care Israelul - inamicul nr. 1 al Republicii islamice - poate "lansa rachete asupra Fâşiei Gaza în fiecare zi".

Trei zodii încep procesul de vindecare după jumătatea lunii septembrie
Trei zodii încep procesul de vindecare după jumătatea lunii septembrie. Astrele le ajută și le ocrotesc în drumul spre regăsirea de sine
După o vară plină de provocări și zbucium emoțional, jumătatea lunii septembrie aduce un nou suflu pentru trei zodii care vor începe un proces de vindecare profundă. Astrele se aliniază într-un mod favorabil, oferindu-le sprijin și îndrumare pe drumul spre regăsirea de sine. Aceste influențe cosmice le vor oferi ocazia de a reflecta asupra experiențelor anterioare, de a lăsa în urmă bagajele emoționale și de a deschide uși către un nou început. Fie că este vorba despre relații, carieră sau dezvoltare personală, aceste zodii vor simți cum energia universului le îmbrățișează și le ghidează spre un nou capitol al existenței lor.



Vezi emisiunile Realitatea Plus