Accident cu 5 mașini în Capitală. Un șofer a fost încătușat imediat

Sunday, 13 January 2019, 09:38, Sursă: REALITATEA.NET

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seară, în cartierul bucureştean Drumul Taberei, cinci maşini fiind implicate. Un şofer a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins şi încătuşat, poliţiştii testându-l cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au anunţat că sâmbătă seară, în jurul orei 23.30, în Drumul Taberei, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme în mişcare şi două staţionate.

O persoană a fost rănită uşor în urma accidentului.

După tamponare însă, unul dintre şoferi a fugit de la locul accidentului. "Autoturismul a fost dat în atenţie şi în numai câteva minute a fost observat la intersecţia str. Boteni-Romancierilor de către agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Capitalei. Conducătorul auto a coborât din autoturism şi a fugit înspre str. Romancierilor, însă a fost prins şi încătuşat. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la INML în vederea recoltării de probe biologice", arată Brigada Rutieră, într-un comunicat de presă, remis Mediafax.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

De altfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Brigăzii Rutiere au aplicat 114 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 64.300 lei şi au reţinut 20 permise de conducere, cele mai multe pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric şi nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost întocmite cinci dosare penale, în special pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa substanţelor psihoactive.