Accident în Argeș. Biciclist mort după ce a fost acroșat de o dubiță

biciclist accidentat
biciclist accidentat

Accident grav, soldat cu un biciclist mort. Incidentul s-a petrecut luni seara, în comuna argeșeană Budeasa, după ce biciclistul a fost acroșat de o dubiță. Polițiștii au stabilit că victima mergea pe acostament, pe lângă bicicletă, atunci când a avut loc impactul, informează realitateadearges.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Iluzia optică a weekendului. Toți văd bărbații care lucrează în grădină, dar unde se ascund cele 7 pisici?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Noile taxe și impozite pregătite pentru români: ”Asta este păcăleala!”

Articol partener

PUTEREA.RO

Al 3-lea Război Mondial: arsenalele nucleare promit extincție totală

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

”Străzi deschise” 20-21 aprilie 2024, pe Calea Victoriei și pe strada Zece Mese din Sectorul 2/ Programul complet pe zile

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

”Străzi deschise” 20-21 aprilie 2024, pe Calea Victoriei și pe strada Zece Mese din Sectorul 2/ Programul complet pe zile

Actual

Pompierii intervin cu 5 mașini. Nu sunt anunțate victime. Foto/ISU
Incendiu devastator într-un bloc de locuințe din Rădăuți. Acoperișul arde ca o torță VIDEO
Acoperișul unui bloc de locuințe din municipiul Rădăuți a luat foc și arde ca o torță. Pompierii intervin cu 5 autospeciale, alături de salvatorii de la SMURD. Momentan, ISU nu anunță victime.

Vreme de iarnă, în plină primăvară, după temperaturi de 32 de grade. Foto/Arhivă
Vreme capricioasă. Ninsori ca în toiul iernii, în plină primăvară, după temperaturi de peste 30 de grade VIDEO/FOTO
Vremea continuă să se joace cu noi. Avem parte de ninsori, lapoviță și ploi după zile intregi de vară. În mai multe zone din țară, oamenii au trecut, de pe o zi pe alta, de la tricouri la geci. 

Guvernul pregătește noi taxe, de la anul. Foto/Arhivă
Se pregătesc noi taxe. Care sunt cele două scenarii aflate pe masa Guvernului
Guvernul recunoaște indirect că se pregătesc noi taxe pentru români! Se reaprind discuțiile despre cotă unică fără excepții și impozitul progresiv, iar ambele variante presupun biruri noi pentru populație.

Prognoza meteo 20 aprilie 2024. Foto/Profimedia
Meteo 20 aprilie 2024. Vreme la extreme. Unde va fi astăzi cel mai frig
Astazi, Valorile termice vor crește ușor, astfel că se vor apropia de mediile climatologice, însă dimineața va fi în continuare rece, în special în vestul, centrul și nordul țării. 

Social

„Străzi deschise - promenada urbană”. Foto/arhivă
Unde mergem în weekend, în București. „Străzi deschise - promenada urbană”
Evenimentul  „Străzi deschise - promenada urbană” închide centrul Bucureștiul pentru traficul auto și îl redă pietonilor. 

PASTILA PENTRU SUFLET - Pilda zilei - 20 aprilie: Cele două grăunțe
PASTILA PENTRU SUFLET - Pilda zilei - 20 aprilie: Cele două grăunțe
Pilda zilei. Cele două grăunţe.Într-o zi, un ţăran ieşi pe ogor, la semănat. Un grăunte, rămas pe vârful unui bulgăre de pământ, a început să se laude către altul, aflat adânc sub brazdă:

Foto/Arhivă
Tot mai puțini pacienți în spitalele de stat. Bolnavii preferă spitalele private
Sistemul sanitar din România este la un pas de colaps. Bolnavii preferă spitalele private, chiar dacă sunt nevoiți să scoată zeci de mii de lei din buzunare. Și asta pentru că unitățile medicale de stat nu au bani nici măcar pentru medicamente de bază și tratamente esențiale. 

Liviu a fost dat dispărut în Germania.
Liviu a fost dat dispărut în Germania. Are 36 de ani și nimeni nu știe nimic de el
Liviu Adrian Hulă, în vârstă de 36 de ani, a fost raportat dispărut în Germania, declanșând preocupări serioase atât în rândul autorităților, cât și al familiei sale. Românul nu a mai fost văzut sau auzit de aproape trei săptămâni, iar familia și apropiații au sunat la poliție.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Dorel Vișan, Laura și Ciprian Mega, pe covorul roșu la Moscova! Filmul ”21 de rubini” selectat de către Nikita Mihalkov pentru ”Oscarul BRICS”
Dorel Vișan, Laura și Ciprian Mega, pe covorul roșu la Moscova! Filmul ”21 de rubini” selectat de către Nikita Mihalkov pentru ”Oscarul BRICS”
Aseară la Moscova a fost deschiderea de gală a festivalului ”BRICS FILM FESTIVAL 2024”, sub patronajul marelui actor și regizor rus Nikita Mihalkov. 

Înainte de a-și aprinde focul, bărbatul în vârstă de 37 de ani a distribuit pliante care conțineau teorii ale conspirației. Foto/Profimedia
Scene șocante, în SUA. Bărbatul care și-a dat foc în fața tribunalului unde e judecat Trump, a murit la spital
Max Azzarello, un adept al teoriilor conspirației, a decedat vineri seară, la câteva ore după ce și-a provocat arsuri grave, potrivit dailymail.co.uk.

La doar 3 ani, Matti e bucătar-vedetă pe internet. Foto/Captură
Un băiețel de numai 3 ani a cucerit internetul cu rețetele sale de mâncare sănătoasă VIDEO
Un băiețel de numai 3 ani a cucerit internetul și inimile românilor cu mâncăruri sănătoase, pregătite chiar de el.

Un șofer a fost prins cu peste 128 km/h peste limita legală,pe un drum de țară. Foto/Arhivă/Inquam
Un șofer mai mult decât grăbit. Viteza incredibil de mare cu care a fost prins pe un drum de țară
Un șofer din Dolj a fost prins de radar pe Drumul Național 55, în localitatea Bechet, județul Dolj, cu aproape 220 de kilometri pe oră. Bărbatul a fost lăsat fără permis pentru o perioadă de 120 de zile.



Vezi emisiunile Realitatea Plus