Masează tălpile sau mijlocul
Pune două mingi pe podea și treci ușor cu tălpile pe deasupra lor. Datorită cauciucului elastic, mingile de tenis sunt excelente pentru masajul picioarelor. Dacă ai purtat tocuri toată ziua, un astfel de masaj rapid te ajută să uiți de durere. De asemenea, poți folosi o minge de tenis și pentru masajul spatelui, în zona mijlocului, unde apar cel mai adesea durerile.
Ascunzători ingenioase
Taie cu un briceag foarte ascuțit o fantă subțire într-o minge de tenis veche și ascunde în ea bani, bijuterii sau obiecte mici pe care nu vrei să le găsească nimeni.
Jucării pentru animale
Ai un câine sau o pisică? Păstrează mingile de tenis vechi pentru ei, să vă jucați împreună. Câinii, în mod deosebit, sunt mari amatori de mingi, să alerge după ele și să le prindă, când ieșiți la iarbă verde.
Pentru scaunele de pe terasă
Montează câte o minge de tenis găurită la fiecare picior al scaunelor de metal, să nu mai zgârie parchetul sau să nu mai scoată sunete ascuțite când le muți locul. Sunt potrivite pentru scaunele sau băncile din metal pe care le păstrezi în grădină sau pe terasă.
Păpuși pentru fetițe
Vopsește mingile cu farduri, fă-le ochi și gură, decorează-le după imaginație cu fustițe din dantelă și vei obține păpuși haioase pentru fetița ta.
Contra curentului
Strânge mai multe mingi de tenis uzate și pune-le într-un fular tubular. Iarna, poți pune fularul umplut cu mingi între geamuri sau la pragul ușilor, să nu mai treacă aerul rece de afară.
Sursa: libertateapentrufemei.ro