MENIU

Vremea 9 octombrie. Temperaturi de vară în majoritatea regiunilor țării. Cum arată prognoza ANM pentru ziua de astăzi

Vremea 9 octombrie. Temperaturi de vară în majoritatea regiunilor țării. Cum arată prognoza ANM pentru ziua de astăzi

Astazi, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, ziua în jumătatea de vest a teritoriului, iar noaptea în cea de est. Pe arii restrânse va ploua slab, îndeosebi pe parcursul zilei, în Banat, Oltenia, Crișana, Maramureș și Transilvania și doar cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile vestice, estice și sud-estice, precum și în zona montană înaltă, în special în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 26 de grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață, cu precădere în centru, est și sud-est.

In Bucuresti, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și în prima parte a nopții, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla și moderat. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade.

Si la munte, vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, ziua în masivele cuprinse în jumătatea vestică a țării, iar noaptea în cele estice. Pe arii restrânse din Carpații Occidentali și Meridionali va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, în special în prima parte a intervalului.