MENIU

Lapoviţă în Capitală. Prognoza meteo pe 16 decembrie

Vremea va fi în general închisă şi se vor semnala precipitaţii slabe, pe arii restrânse în sud, est şi la munte şi numai izolat în rest. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zonele montane, predominant ninsori în Moldova şi Transilvania, mixte în Muntenia şi Dobrogea şi mai ales ploi în Oltenia. Pe spaţii mici va fi polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade. În zonele joase, izolat va fi ceaţă.

În Capitală, dimineaţa vor fi condiţii de precipitaţii mixte si -2...0 grade minima. Astăzi cerul va fi înnorat şi trecător se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

La munte valorile termice vor marca o scădere şi se vor apropia de cele normale pentru această perioadă a anului. Cerul va avea înnorări şi, mai ales în cursul zilei, pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat.

Pe văi şi în depresiuni izolat va fi ceaţă. Va fi -1 grad la Paltinis şi 12 cm stratul de zapada, 0 grade la Predeal si 18 cm stratul, -1 grad si 10 cm de zapada, -1 grad la Sinaia si 18 cm stratul, 2 grade cu plus la Stana de Vale si 21 de cm stratul, -6 pe Ceahlau toaca si 16 cm stratul de zapada. 

Mai multe articole despre:
vremea prognoză meteo meteo 16 decembrie