MENIU

VIDEO / Fanii lui Hamburg au calificat-o pe Werder în finala Cupei UEFA! Vezi aici cum

Foto: YouTube
O rolă de hârtie a calificat-o pe Werder în finala Cupei UEFA

Hamburg şi Werder Bremen s-au întâlnit săptămâna trecută în returul semifinalei Cupei UEFA. După victoria din deplasare cu 1-0, Hamburg pornea ca favorită, însă meciul de pe "HSH Nordbank Arena" s-a dovedit a fi unul cu ghinion pentru gazde. În ultimele minute ale partidei s-a petrecut un moment care avea să influenţeze decisiv calificarea celor de la Werder în ultimul act al competiţiei şi la care, din păcate, au contribuit şi fanii gazdelor.

În minutul 83, la 2-1 pentru Werder, fundaşul lui Hamburg, Michael Gravgaard, a încercat o pasă la propriul portar, însă balonul i-a sărit dintr-o rolă de hârtie care a făcut parte din arsenalul propriiilor fani, ajunsă pe gazon. A ieşit un corner, în urma căruia cei de la Werder s-au distanţat pe tabelă, 3-1. Deşi Olic a punctat în minutul 87 pentru Hamburg, scorul final a rămas 3-2 pentru oaspeţi, care s-au calificat graţie golurilor mai multe înscrise în deplasare.

Fără reuşita provocat de rola de hârtie, la întâlnirea cu Şahtiorul lui Lucescu din 20 mai s-ar fi dus Hamburgul! Cu siguranţă că suporterul care a aruncat hârtia are acum mustrări serioase de cunoştiinţă ştiind că a pus serios umărul la înfrângerea favoriţilor.
Mai multe articole despre:
Hamburg calificare Werder Bremen finala cupei uefa