MENIU

Vasile Blaga: Guvernul ar putea cădea într-o lună

Vasile Blaga: Guvernul pică dacă PSD nu mai sprijină Coaliţia
Vasile Blaga: Era mai bine pentru PD-L dacă Ridzi demisiona mai devreme
Foto: rtv

Vasile Blaga a anunţat că, dacă PSD nu va susţine măsurile legislative din Guvernul Boc, Executivul va cădea. Afirmaţiile au fost făcute în cadrul emisiunii 100% de la Realitatea TV.

"Vom vedea dacă în Parlament, se va asuma răspunderea de către PSD asupra legii salarizării unice şi asupra legii de reformare a Educaţiei, iar dacă PSD nu va susţine aceste pachete de legi, dacă PSD nu va sprijini Coaliţia, guvernul va cădea", a anunţat Vasile Blaga. VEZI DECLARAŢIA VIDEO

Blaga a recunoscut în cadrul emisiunii de la Realitatea TV că şi-ar fi dorit un guvern alături de PNL.

"Nu am negat niciodată că mi-am dorit un guvern alături de PNL, chiar dacă acum au făcut comisie şi pentru Elena Udrea, dar cred că pe problemele economice ne-am fi înţeles mai bine", a declarat secretarul general al PD-L.

Vasile Blaga consideră că Partidul Democrat Liberal ar fi pierdut mai puţin dacă Monica Iacob Ridzi ar fi demisionat mai devreme.

"Am convingerea că este nevinovată şi vreau să îşi poată demonstra nevinovăţia, mai ales că am vorbit recent cu ea, dar cred că ar fi fost mai bine pentru PD-L dacă Ridzi ar fi demisionat mai devreme", a afirmat liderul PD-L. VEZI DECLARAŢIA VIDEO

Citeşte şi Vasile Blaga: Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament pe legile educaţiei

Citeşte şi Bogdan Olteanu: Nu cred că se va rupe Coaliţia