MENIU

Ţăranii din Timiş nu mai au voie să vândă pepeni pe marginea şoselei

Foto: RTV
Locuitorii din Timiş nu mai au voie să vândă pepeni pe marginea şoselei

Fără pepeni pe marginea şoselei. Aşa au spus oamenii legii din judeţul Timiş care i-au avertizat de mai multe ori în ultimul timp pe cei care vând pepeni. Ţăranii susţin că nu există alt loc unde să îşi vândă marfa. Până una alta au fost amendaţi şi trimişi în piaţă.

Cei care vând pepeni aproape de Lovrin, judeţul Timiş, au spus că după ce plătesc benzina şi locul în piaţă, nu mai rămân cu niciun ban. "Toate pieţele sunt pline de bişniţari. Nu poţi să te duci să îţi vinzi marfa. Nu e pe marginea drumului este pe holdă. Este vorba de o lună de zile. Dar dacă nu ne putem vinde produsul, noi nu mai putem trăi", a spus unul dintre localnici.

Unii agricultori au susţinut că au fost agresaţi de oamenii legii. "A venit poliţia de la Lovrin. M-a târâit pe tot drumul", a spus una dintre vânzătoare. Jandarmii au spus că ţăranii au fost avertizaţi în urmă cu două săptămâni că nu au voie să vândă pepeni pe marginea şoselei, însă, în zadar. "Pun în pericol siguranţa circulaţiei rutiere din această zonă. Am luat măsura confiscării tuturor produselor", a explicat locotenent colonel de la Jandarmeria Sânnicolau Mare, Constantin Iagăr.

Cei care vând pepeni pe marginea Drumului Naţional 6 au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei.

Mai multe articole despre:
jandarmerie comercianţi amendă Timiş piaţă pepeni