MENIU

Steaua l-a luat pe Sburlea!

Sabin Sburlea

Primul transfer al iernii la Steaua a fost deja făcut public: braşoveanul Sburlea este, din vară, roş-albastru cu acte în regulă.

Pentru că orice lucru bun se construieşte în timp, steliştii s-au apucat de campania de transferuri a verii 2010 încă din... iarnă. Stoichiţă şi compania l-au adus pe Sabin Sburlea de la FC Braşov - atacantul rămâne însă sub comanda lui Viorel Moldovan până la finalul campionatului.

\"Steaua e un nume mare, de top în România şi în Europa, un nume mult mai mare decît FC Braşov. Sincer, nu m-am gîndit niciodată de cînd m-am apucat de fotbal că o să ajung atît de sus încît să îmbrac tricoul Stelei\" a explicat Sburlea într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Atacantul mai are un motiv de bucurie: din vară, va redeveni coleg cu Surdu, jucătorul relansat de Răzvan Lucescu la FC Braşov.

\"E mai bine pentru mine că voi juca şi în retur la Braşov. Mai am treabă aici, o să mai capăt experienţă pentru a putea să mă acomodez mai uşor la Steaua, unde o să-l reîntîlnesc pe Surdu. Nu mă aşteptam să refacem atît de repede cuplul de atacanţi de la Braşov, din sezonul trecut\" a adăugat Sburlea.

 

Mai multe articole despre:
Steaua FC Braşov