MENIU

Sobi Cseh, despre filmul în care Băsescu loveşte un copil: E un trucaj ordinar

La 68 de ani, Szoby Cseh este dezamăgit de România

Cascadorul Sobi Cseh precizează că imaginile sunt trucate.

Imaginile  în care Traian Băsescu loveşte cu pumnul un copil sunt trucate, susţine Sobi Cseh.

\"E un trucaj ordinar. Se vede din poziţia braţului domnului Băsescu. Privirea e în jos, i-au scos braţul o secundă, apoi l-au pus. Se vede că i-a mişcat capul copilului. Cel care a montat scena i-a mişcat copilului capul pe spate. Uitaţi-vă la lungimea segmentelor braţului.  Nu poate avea bratele atat de lungi\", subliniază Sobi Cseh.

\"De când cu computerul poţi să faci orice. Dacă un erou nu-ţi dă satisfacţie, poţi să-i faci orice. Poţi să faci orice şi să nu se prindă nimeni. Poţi să-l faci să intre prin mulţime şi să se bată. Doar specialiştii ar ştii. Uitaţi-vă la privirea preşedintelui, e în jos, mâna e poziţionată altfel. Poţi face un trucaj cu minimum de deformare a imaginii. Am mai văzut astfel de cazuri, şi când cu moartea lui Erbaşu, când se făceau tot felul de reconsituiri şi procurorii nu luau în considerare acest analize\", a mai spus cascadorul.

Joi seară, au fost difuzate presei imagini cu Traian Băsescu lovind un copil în campania electorală din anul 2004.  Vezi aici imaginile