MENIU

Scene din documentarul " Michael Jackson: This Is It", făcute publice de Times Online

Foto: cinemapro.ro

Fanii lui Michael Jackson îl pot vedea pe acesta repetând pentru ultimele sale concerte în videoclipul "This Is It", care conţine câteva scene din documentarul cu acelaşi nume ce va fi lansat pe 28 octombrie, potrivit Times Online.

După ce ultimele zile ale vieţii lui Michael Jackson au fost făcute publice, fanii regelui muzicii pop pot vedea ce a făcut acesta în ultimele luni de viaţă, în videoclipul "This Is It". Videoclipul obţinut în exclusivitate de Times Online şi de un site american îl arată pe Jackson repetând pe scenă pentru seria de concerte de revenire, care urmau să aibă loc la Londra, pe arena O2. 

Regizorul concetelor, Kenny Ortega, care s-a ocupat şi de regia documentarului, a declarat că pelicula este un cadou pentru fanii lui Michael şi că va arăta, în ciuda zvonurilor, că Jackson era încă un interpret dezăvârşit. "Sunt mândru de anii de prietenie şi de asociere creativă pe care i-am avut cu Michael şi sunt fericit că oamenii vor avea şansa să îi vadă spiritul în acţiune", spune Ortega.

"This Is It va rămâne în istorie ca un mare concert pe care nimeni nu a apucat să îl vadă, dar în acest film vom vedea un rar portret al lui Michael Jackson din momentele de pregătire pentru ultima sa serie de concerte care urmau să fie opera sa de artă", adaugă Kenny Ortega.

Documentarul care va fi lansat pe 28 octombrie urmează unei serii de încercări dezastruoase de a-l onora pe cântăreţ. În urmă cu aproape o săptămână a fost lansat un nou single al regelui muzicii pop, numit de asemenea "This Is It", care nu a reuşit să impresioneze criticii şi care a stârnit rapid reacţia cântăreţului Paul Anka. Starul canadian a dezvăluit că el a scris această melodie împreună cu Michael Jackson în anii '80 şi a ameninţat că îi va da în judecată pe administratorii averii cântăreţului, care i-au oferit rapid 50% din drepturile de autor asupra sigle-ului.

Luna trecută, fratele lui Michael, Jermaine Jackson, a anulat concertul tribut care urma să aibă loc la Viena, cu doar două săptămâni înaintea datei anunţate, după ce o serie de artişti pe care îi anunţase au spus că nu vor cânta în cadrul evenimentului. 

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma efectelor induse de o supradoză de medicamente. Poliţia a calificat moartea sa drept "omucidere".   

Mai multe articole despre:
concert Michael Jackson documentar fani videoclip