MENIU

Reţea de traficanţi de droguri, identificată de poliţişti în Baia Mare

FOTO: NewsIn

O reţea formată din patru traficanţi de droguri a fost identificată la Baia Mare, în urma unor verificări începute în luna ianuarie, fiind descoperiţi şi 12 consumatori de droguri, elevi cu vârste între 16 şi 18 ani, care se aprovizionau cu marfă de la cei patru suspecţi.

Unul dintre traficanţi a fost arestat preventiv, duminică, pentru 29 de zile, iar ceilalţi trei adolescenţi suspectaţi de trafic cu droguri au primit mandate de arestare pentru 18 zile.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţului Maramureş, Voichiţa Zehan, a declarat, luni, că, în urma percheziţiilor la domiciliile celor patru traficanţi, cu vârste între 16 şi 18 ani, au fost găsite diferite cantităţi de cannabis, precum şi instrumente folosite la consumul, porţionarea şi cântărirea drogurilor.

"În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate în vederea cercetărilor diferite cantităţi de cannabis sub diverse forme: marijuana, haşiş şi plante de cannabis precum şi instrumente folosite la consumul, porţionarea şi cântărirea drogurilor: narghilea, foiţe de ţigară, cuţit pentru porţionarea drogurilor şi cântar electronic. Instanţa a dispus duminică arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Daniel C., iar pentru cei trei adolescenţi s-a dispus arestarea preventivă pentru 18 zile. Ei sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea propriului consum, fără drept", a spus Voichiţa Zehan. 

Conform poliţiştilor, tinerii au vândut droguri pe raza municipiului Baia Mare, obţinând beneficii financiare. Oamenii legii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Mai multe articole despre:
Baia Mare reţea traficanţi de droguri