MENIU

Rapid riscă să nu mai poată juca pe Giuleşti

Foto: www.fcrapid.ro

Rapid riscă să nu mai fie primit să joace pe stadionul Giuleşti deoarece clubul nu a mai plătit chiria şi utilităţile de mai bine de un an, informează Cancan.

Patronul alb-vişiniilor, George Copos, are un proces cu Clubul Sportiv Rapid, cel care are în administrare Stadionul Giuleşti.

"L-am dat în judecată pe Copos, m-am dus la FRF şi la LPF să mă plâng pentru că nu este posibil ca din 2,5 milioane de euro, cât primeşte Rapid din drepturile TV, să nu fie în stare să-mi plătească chiria. Mie mi-ar fi ruşine în locul lor, nu aş mai ieşi pe stradă. Nu am mai văzut bani de la ei de peste un an, Copos nu e în stare să plătească utilităţile din timpul partidelor, nocturna şi nici cele 65 de vagoane de apă cu care trebuie întreţinut terenul în săptămîna meciului. Cică nu are bani, deşi e ditamai miliardarul", a declarat Mihai Zaharia, preşedintele CS Rapid, pentru Cancan.

Zaharia  a ameninţat că este dispus să nu mai permită echipei să joace pe Giuleşti dacă CS-ul nu va încasa restanţele de la clubul de fotbal.
Mai multe articole despre:
Rapid George Copos stadion CS Rapid