MENIU

Potârcă despre criza economică: \"Statul este cel care trebuie să îşi asume răspunderea în totalitate\"

Foto: NewsIn

Constantin Ninel Potârcă, candidat independent la alegerile prezidenţiale, a declarat, în cadrul emisiunii Ora de Foc, că \"a sosit timpul să rezolvăm problema economică şi statul este care trebuie să îşi asume răspunderea în totalitate\".

"Credem noi că alţii au deranjat foarte mult şi nu şi-au făcut datoria faţă de ţară, faţă de români. Credem cu tărie că un candidat independent, cum sunt eu sau ceilalţi compatrioţi ai mei, am putea să schimbăm multe lucruri în bine. Să facem ce n-au făcut alţii", a spus Potârcă.

Întrebat care este sloganul său electoral, Potârcă a răspuns: "E timpul să fim împreună, e timpul să rezolvăm situaţia economică, e timpul să dăm românilor o pâine, e timpul să le ştergem românilor datoriilor pentru că nu se mai poate. Pe toate. În momentul în care s-a declarat criză economică şi este asumată de stat, statul este care trebuie să îşi asume răspunderea în totalitate, statul este care să ia această măsură pentru ştergerea datoriilor".

Potârcă spune că are o soluţie şi pentru rezolvarea problemelor economice ale ţării.

"Dacă vom şterge datoriile, vom fi solvabili. Numai aşa vom avea societăţi solvabile. Şi îi atragem pe acei rechini care au plecat din România să vină înapoi în acest lac să muşte iar şi să îi înghită pe peştişorii de aur", a mai spus Potârcă.

Candidatul independent a spus că va crea cel puţin patru milioane de locuri de muncă: "Necesitatea de la noi din ţară este baza".

Mai multe articole despre:
alegeri candidat Cotroceni preşedinte