MENIU

Peste 31.000 de pachete cu țigări de contrabandă, confiscate la frontiera de nord a României

contrabanda tigari

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, în urma unor acţiuni desfăşurate în zona de competenţă, 31.230  pachete cu ţigări, în valoare de 365.300 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Un autoturism de teren în valoare de 8.000 lei, folosit la activitatea infracţională, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Ieri, 1 septembrie, în jurul orei 07.30, un echipaj din cadrul Sectorului PF Brodina, aflat în misiune de supraveghere a frontierei de stat în zona de responsabilitate, pe direcția localității Falcău, a observat un autoturism de teren, fără plăcuțe de înmatriculare, care se deplasa în mare viteză pe un drum forestier, dinspre frontiera de stat spre interiorul localităţii.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru oprirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase, însă șoferul nu a oprit, fapt pentru care s-a trecut la urmărirea mașinii.

Pe timpul urmăririi, autoturismul de teren a oprit în fața unei bariere, a efectuat o manevra de mers cu spatele, acroşând uşor autospeciala poliţiei de frontieră, după care a demarat în trombă continuându-şi deplasarea. Citește continuarea pe realitateadinjustitie.net.

Mai multe articole despre:
Maramures