MENIU

Peripeţii cu Gigi Becali la Penitenciarul Colibaşi

Foto: Realitatea.net
"Birocraţia" l-a împiedicat pe Gigi Becali să negocieze transferul lui Tănase

Finanţatorul Stelei nu a reuşit să negocieze cu arestatul Penescu transferul fotbalistului Cristi Tănase la Steaua mai întâi pentru că nu avea cartea de identitate, apoi pentru că s-a enervat pe procedurile birocratice necesare intrării în Penitenciarul Colibaşi.

În aşteptarea meciului cu Ujpest din turul doi preliminar al Ligii Europa, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, s-a deplasat la Piteşti pentru a negocia cu Cornel Penescu transferul internaţionalului Cristi Tănase de la FC Argeş.

Însoţit de vărul său, impresarul Victor Becali, acesta s-a întîlnit mai întâi cu fiul omologului său de la FC Argeş, Andrei Penescu, după care a dorit să discute cu Cornel Penescu, aflat în arestul Penitenciarului Colibaşi.

Prima tentativă de a ajunge la Penescu senior a eşuat deoarece Gigi Becali nu avea cartea de identitate la el. Situaţia s-a rezolvat după ce Administraţia Naţională a Penitenciarelor a trimis un fax la Colibaşi prin care anunţa că îi este permis accesul.

Finanţatorul Stelei, aflat în acel moment în drum spre Bucureşti, a revenit la penitenciar, de unde a plecat după nici cinci minute, enervat de formularele pe care a fost rugat să le completeze.

Gigi Becali a anunţat că oferă un milion de euro pentru a obţine 50% din drepturile federative ale lui Cristi Tănase, jucător ofertat de asemenea de FC Köln, Şahtior Doneţk şi Inter Milano.