MENIU

Patru angajaţi ai Ministerului Turismului ar fi trebuit să fie audiaţi la Comisia de anchetă în cazul Elena Udrea

Foto: Realitatea TV

Comisia Udrea merge mai departe. Şi asta în ciuda protestelor venite de la PDL. Deputaţii din comisia parlamentară care o anchetează pe ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a reunit marţi la Parlament. La audieri trebuiau să participe patru angajaţi ai Ministerului Turismului.

Comisia îi chemase la audieri pe Gheorghe Nastasia, secretar general MT, Octavian Arsene, Director Direcţia  Dezvoltare Turistică, Ana-Maria Toma, director Direcţia de Comunicare, şi operatorul desemnat pentru întreţinerea site-ului instituţiei.

Niciunul nu s-a prezentat însă la Parlament. Aşa a anunţat luni chiar Elena Udrea. Ministrul Turismului a invocat înregistrările secrete făcute la comisie şi a susţinut că membrii comisiei acţionează ilegal şi încearcă să-i fabrice un dosar pentru fapte care nu există. Ministrul Turismului, Elena Udrea, a anunţat că va depune plângere penală împotriva fiecărui membru al comisiei în parte. Printre altele, Udrea îi acuză pe parlamentari de abuz în serviciu şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Pe lângă responsabilii din minister, parlamentarii au mai chemat-o la audieri şi pe şefa Autorităţii pentru Reglementarea Achiziţiilor Publice, Cristina Trăilă.