MENIU

OFICIAL Rata de INFECTARE în București este aproape 4 la mia de locuitori

Rata  de infectare în Capitală a urcat la aproape 4 în ziua de luni! Anunțul a fost făcut de prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

 

Rata de infectare „este 3,91 (la o mie de locuitori - n.red.), mai înainte ne-a comunicat DSP, nu a fost public până în acest moment. Deci este în permanentă creștere”, a anunțat prefectul Traian Berbeceanu, finalul ședinței Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Duminică, rata de infectare la nivelul Capitalei era de 3,79.

Restaurantele, cafenelele, teatrele și cinematografele din Capitală vor continua să rămână închise și în următoarele două săptămâni. La fel, și școlile, care vor continua cursurile online, a decis luni Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a decis luni ca restaurantele, cafenelele, teatrele și cinematografele din Capitală să rămână închise și în următoarele două săptămâni, la fel ca și școlile, care vor continua cu cursurile online.

Citește și Oficialii din Capitală au decis SCENARIUL de funcționare a școlilor. Prefectul Bucureștiului, anunț despre alte măsuri luate

De asemenea, prefectul a anunțat că, pentru a reduce răspândirea coronavirusului și aglomerația din transportul în comun, se va aplica măsura lucrului în ture pentru angajații din Bcuurești.

Citește și Prefectul Capitalei promite lucrul în ture decalate pentru angajații bucureșteni