MENIU

O casă de schimb valutar a fost spartă la Cluj-Napoca

Foto: RTV

O casă de schimb valutar din Cluj a fost spartă marţi noapte. Soţia patronului susţine că din seif au dispărut aproximativ 200.000 de lei.

Spargerea a fost semnalată în jurul orei 08:00 de angajata casei de schimb valutar. Aceasta a sesizat imediat poliţia după ce a observat ca uşa de la intrare era forţată.

Spărgătorii au acţionat în mod profesionist, au tăiat sistemul de alarmă, după care au pătruns în interior, au spus poliţiştii. În casa de schimb există trei camere de supraveghere. Poliţiştii se află la faţa locului pentru investigaţii.

Casa de schimb valutar este amplasată chiar în centrul Clujului. Din primele informaţii se pare că la casa de schimb valutar nu era angajat niciun paznic. De asemenea se pare că spărgătorii au găsit lângă seif cheile de la casa de bani.

Un alt jaf armat a avut loc, la începutul lunii februarie, la filiala Băncii Transilvania din cartierul clujean Mănăştur. Autori au fost doi bărbaţi tineri, din spusele şefului IPJ Cluj, care au intrat, au ameninţat oamenii şi i-au culcat la pământ. Cei doi aveau arme şi purtau cagule.