MENIU

Mititelu: "Dacă vedeam pe alţii că joacă aşa, ziceam că e blat"

Foto: NewsIn

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, vineri, după jocul cu Steaua, că este foarte nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi, despre care a spus că "au vedetisme în cap" şi au practicat un joc "de râsul lumii".

"Am jucat extraordinar de urât, chiar ruşinos. Cum să îmi placă jocul? Nu ştiu ce s-a întâmplat cu băieţii, poate ei s-au crezut deja învingători. Nu vreau să îi jignesc, dar şi-au bătut joc. Din minutul 25 al reprizei a doua nu am mai jucat nimic. Probabil am venit să câştigăm un punct, ei să gândeau că nu e rău aşa. Nu a jucat Steaua extraordinar, dar noi am fost de râsul lumii. Nu mai puteau jucătorii să alerge, niciunul nu mai putea să facă nimic pe teren. Ce să le mai spun acum, ei nu văd ce au făcut? I-am văzut liniştiţi când au ieşit de pe teren, s-au pupat cu ăia de la Steaua: 'Pa şi la revedere'. Ei se gândesc la transferuri, au alte vedetisme în cap", a spus Mititelu, la GSP TV.

Oficialul oltenilor a adăugat că jucătorii nu vor mai avea parte de zile libere, "pentru că oricum au fost liberi pe teren". "Unuia i-a venit nevasta după 6 luni şi s-a văzut, Florin Costea nu vrea să joace decât în stânga, fratele lui intră pe teren supărat. Ăştia sunt. Or să vrea libere, dar nu mai văd ei nimic. O să vină şi sâmbătă, şi duminică la antrenament, să le intre mintea în cap", a spus Mititelu.

Patronul formaţiei din Bănie a mai afirmat că jocul slab al formaţiei pregătite de Ionel Gane a fost cauzat de condiţia fizice precare, pe care însă nu şi-o explică: "I-am scos pe Steaua din adormire, pentru că ei nu mai bătuseră pe nimeni şi ne-au bătut pe noi. Puteam să pierdem, nu era o problemă, dar nu aşa. Am jucat ca o echipă de pe ultimele locuri. Eu cred că a fost o problemă de ordin fizic. Steaua a jucat mult mai bine decât credeam. Mai ales în ultimele 30 de minute ei ne-au ascuns mingea. Mi-e şi ruşine să mai vorbesc. Dacă vedeam pe alţii că joacă aşa, ziceam că e blat, aşa slabi am fost. Nu le pasă, de asta au jucat atât de prost".

Adrian Mititelu este de părere că ultimul joc al campionatului, cu FC Vaslui, care se va disputa la Craiova, va fi unul cu o presiune fantastică, pentru că de acel rezultat va depinde accederea echipei în cupele europene. "Tremur acum pentru locul în Europa League, pentru că o să jucăm cu FC Vaslui şi e un meci de care pe care. Preferam să nu mai am şanse la calificare, decât să trăiesc un meci în emoţiile astea", a conchis finanţatorul.

Echipa antrenată de Massimo Pedrazzini, Steaua, a trecut, vineri, pe teren propiu, de Universitatea Craiova, scor 2-1. În urma acestui rezultat, Steaua a urcat provizoriu pe locul 6, cu 55 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova a rămas pe poziţia a 5-a, cu 56 de puncte, dar a ratat şansa să îşi asigure matematic calificarea în Europa League. Cele două formaţii sunt implicate în lupta pentru ocuparea unui loc în cupele europene, iar în ultima etapă vor juca împotriva formaţiilor Unirea Urziceni (d), respectiv FC Vaslui (a).
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I etapă Adrian Mititelu