MENIU

Mio anunţă lansarea software-ului de navigare Mio Spirit

Foto: Mio

Mio a lansat programul “Mio Spirit” în cadrul CES 2009, un software pentru GPS-uri cu interfaţă simplă care dispune de funcţia Explore Mode.

“Explore Mode” prezintă aproape toate punctele de interes de la prima privire, iar butonul de captură ajută utilizatorul să înregistreze rutele preferate, locaţiile şi memo-urile.

Funcţiile Mio Spirit includ:

Modul Explore: hărţi uşor de accesat pentru a vizualiza toate punctele de interes din apropiere, economiseşte timp şi efort căutând punctele de interes în categorii separate. Meniul cu principalele puncte de interes oferă informaţii ca o carte de călătorie integrată, ajutând utilizatorii să exploreze mai uşor

Butonul de captură: capturează uşor locaţia, călătoria şi memo-urile pentru ghidul personal de călătorie pentru a-l pezenta şi celorlalţi sau a-l revedea. 

Interfaţă prietenoasă: pictogramele simbolice pot fi înţelese cu uşurintă chiar şi de către utilizatorii începători. Logica sistemului meniului presupune că nu trebuie să se deruleze înapoi sau înainte pentru a stabili un traseu sau pentru a găsi puncte de interes.

Funcţia TruMap: Concepută pentru a arăta asemenea unei hărţi tradiţionale din hârtie, o hartă cu o vizualizare clară şi curată vă permite să citiţi mai uşor şi o experienţă de navigare mai bună.

Navigarea NavPix şi ghidurile de călătorie pre-încărcate vă ajută să vă planificaţi călătoria şi furnizează informaţii detaliate pentru punctele de interes importante.

Lansarea pe piaţă a acestui produs este aşteptată în al doilea trimestru din 2009. 

Mai multe articole despre:
software CES Mio