MENIU

Mihaela Rădulescu s-a certat cu paparazzii unui tabloid - VEZI VIDEO

Foto: http://www.ziarultricolorul.ro/img/poze/22.06.2008_60b7718cf499cb275eed25ae3611f361.jpg
Mihaela Rădulescu: Nu sunt dispusă ca cetăţean din România să mi se încalce toate drepturile de către un trust elveţian de presă

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu s-a supărat, sâmbătă seară, pe fotoreporterul şi şoferul unui tabloid, care, susţine aceasta, au hărţuit-o. De aceea, le-a luat aparatul foto, cheile de la maşină şi legitimaţia de presă şi a depus plângere la poliţie împotriva lor.

"Nu sunt dispusă ca cetăţean din România să mi se încalce toate drepturile de către un trust elveţian de presă. Nu sunt dispusă să se încalce nici Constituţia României, nici dreptul meu la imagine. I-am spus fotografului că m-a agresat, am alergat după el. A încercat şoferul lui să mă omoare cu maşina. Asta e toată povestea", a declarat Mihaela Rădulescu.

Incidentul a avut loc în parcarea unui hotel din Capitală. Scandalul s-a declanşat în momentul în care un fotoreporter de la un tabloid a încercat să-i facă fotografii Mihaelei Rădulescu, fără acordul ei.

Deoarece fotograful a insistat să îi facă poze, vedeta a confiscat din maşina de serviciu a acestuia mai multe obiecte, printre care şi legitimaţia şoferului. Obiectele au fost înapoiate în prezenţa echipelor de televiziune, de către poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Şoferul şi fotoreporterul tabloidului spun că nu vor depune plângere, dar au 60 de zile la dispoziţie pentru a se răzgândi, potrivit legii. Aceştia au dat declaraţii la Secţia de Poliţie 26.

"Cei doi se află la Secţia 26 de Poliţie. Nu doresc să depună plângere împotriva doamnei Mihaela Rădulescu, afirmă că îşi rezervă acest drept. Au dat declaraţie prin care spun că doamna Mihaela Rădulescu le-a sustras, le-a luat din autoturism, un rucsac cu aparatul foto, legitimaţia şoferului, legitimaţia de serviciu, cartela de acces în parcare şi cheia autoturismului respectiv", a precizat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Mihaela Rădulescu a depus plângere penală atât împotriva şoferului de la ziar, pentru că ar fi urmărit-o cu maşina prin parcare, cât şi împotriva fotografului, care i-a făcut poze, în aceeaşi parcare.

Poliţiştii vor continua cercetările, conform legii.

CITEŞTE ALTE ŞTIRI ÎN SECŢIUNEA BULEVARD

Lily Allen a bătut un paparazzo

Freida Pinto, următoarea fată Bond?

Anne Nicole Smith, ucisă de fostul iubit?

Angelina Jolie l-a prins pe Brad Pitt în pat cu dădaca

Charlize Theron a minţit despre moartea tatălui ei

Mai multe articole despre:
Mihaela Rădulescu paparazzi