MENIU

Marian Iancu: Îi rog pe fani să fie alături de Ioan Ovidiu Sabău

Foto: NewsIn

Preşedintele CA al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, că Ioan Ovidiu Sabău are parte de susţinere totală din partea conducerii clubului şi i-a rugat pe suporteri să fie alături de tehnician pentru că acesta are nevoie de sprijin, se arată într-un comunicat al formaţiei de pe Bega.

"Îi rog pe fani să fie alături de Ioan Ovidiu Sabău şi să îi acorde acelaşi timp şi aceeaşi încredere pe care le-au oferit fostului tehnician Duşan Uhrin. Toate acestea în contextul în care, în primul an de activitate, Uhrin a terminat campionatul pe locul 6, iar situaţiile sunt similare. Lotul nostru necesită o întinerire, aşa cum la acel moment avea nevoie de transferuri. I-am cerut lui Neluţu Sabău să promoveze tineri în prima echipă şi, în acelaşi timp, ne-am asumat şi obiective de performanţă. Ioan Ovidiu Sabău are susţinere totală şi nu va duce singur povara nereuşitelor, atunci când apar. Probabil suntem singurul club cu un astfel de plan, pe termen mediu şi lung, fapt pentru care vă rog să fiţi alături de noi", a spus Iancu.

Oficialul timişorenilor a ţinut să precizeze că media de vârstă a lotului antrenat de Ioan Ovidiu Sabău este de 24 de ani, iar în următorul sezon aceasta va scădea la 23 de ani, pentru că se încearcă pregătirea jucătorilor pentru viitor. "Vom face şi transferuri punctuale, în funcţie de posibilităţile financiare şi de performanţe. În acelaşi timp, vom pregăti şi generaţia pentru anul 2013, care va asigura continuitatea la echipa mare.

În altă ordine de idei, Marian Iancu a mai anunţat că formaţia de pe Bega a decis ca suporterii care şi-au achiziţionat abonamente pentru sezonul 2009-2010 să primească gratuit, nominal, câte un abonament pentru ediţia viitoare a Ligii I. Măsura se încadrează în planul clubului de a readuce suporterii la stadion, alături de echipă, la fel ca şi aceea de reducere a preţului biletelor.