MENIU

Lovin e oficial jucătorul lui TSV Munchen 1860

Foto: http://www.tsv1860.de

Mijlocaşul Stelei a semnat pe trei ani cu echipa germană de liga a doua, iar noul antrenor şi directorul sportiv sunt entuziasmaţi de calităţile sale.

În doar două zile, mijlocaşul stelist Florin Lovin a reuşit să-i convingă pe oficialii lui TSV Munchen 1860 să îl achiziţioneze, iar luni, pe site-ul oficial al clubului a fost postat anunţul oficial al cumpărării fotbalistului român.

"Mă bucur foarte mult că am am ajuns la TSV. Sunt foarte fericit. Antrenorul Ewald Lienen a fost cel care a insistat cel mai mult pentru transferul meu. Îi sunt recunoscător pentru încrederea acordată şi îl asigur că voi face tot posibilul să da totul pentru echipă. Obiectivul tuturor celor de aici este promovarea în Bundesliga. Un club precum 1860 Munchen, care la fiecare meci de pe teren propriu adună în medie 50.000 de fani, merită să joace în elita fotbalului german", a afirmat fostul jucător al Stelei şi al lui FCM Bacău.

Lovin a dezvăluit care au fost lururile care l-au determinat să semneze cu concitadina lui Bayern: "Germania este o cu totul altă lume, iar Munchen este un oraş superb. Am fost cucerit încă de la început de ceea ce am văzut aici. Am o mare ambiţie să demonstrez celor de aici că nu au greşit atunci când m-au cumpărat".

Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a semnat cu Munchen 1860 un contract valabil trei sezoane. Suma pentru care s-a realizat transferul nu a fost făcută publică, dar Steaua va trebui să achite 500.000 de euro echipei FCM Bacău, sumă care reprezintă cota parte din drepturile jucătorului deţinută de gruparea moldoveană.

Florin Lovin a fost legitimat la Steaua în sezonul 2004-2005, iar de atunci a adunat peste 130 de meciuri în tricoul grupării din Ghencea, dintre care peste 40 în numai în cupele europene.

Mai multe articole despre:
Steaua Florin Lovin