MENIU

Liga I, etapa 21: CS Otopeni - FC Timişoara 2-2

CS Otopeni a obţinut, duminică, doar o remiză pe teren propriu, scor 2-2, cu FC Timişoara, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I, după ce în minutul 71 avea un avantaj de două goluri.

CS OTOPENI - FC TIMIŞOARA 2-2 (Caramarin 17, L. Ganea 71 / Parks 73, 89)

CS Otopeni: Cr. Munteanu - L. Ivan, Diogo, Rada, Vitinha - Menassel (Cr. Constantin 64), V. Negru, Fl. Pârvu, Lazic - Caramarin (B. Panait 36) - V. Iacob (L. Ganea 59). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FC Timişoara: Pantilimon - Bădoi, Luchin, Cisovsky, Latovlevic - Stancu, Alexa, Art. Karamian, Curtean (Parks 46) - G. Bucur (Arm. Karamian 69), Magera. Antrenor: Gabi Balint.

Cartonaşe galbene: Fl. Pârvu 3 / Parks 78

Arbitri: Sebastian Colţescu - Cristian Nica, Ioan Onicaş

Stadion: Astra (Ploieşti); Spectatori: 2.000

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 17: Caramarin a preluat o minge la marginea careului şi l-a învins pe Pantilimon cu un şut la colţul lung.

2-0, min. 71: Liviu Ganea a primit un balon la limita ofsaidului de la Valentin Negru, a pătruns în careul bănăţenilor şi a marcat cu un şut pe jos.

2-1, min. 73: Latovlevic a centrat de pe partea stângă şi Parks, nemarcat, a înscris cu o lovitură de cap din opt metri.

2-2, min. 89: Parks a reluat în plasă din patru metri, după ce Cristian Munteanu respinsese lovitura de cap a lui Cisovsky.

Atacantul Victoraş Iacob a debutat în acest meci pentru CS Otopeni, grupare la care s-a transferat în urmă cu două săptămâni, dar nu a putut evolua până acum deoarece nu îi sosise cartea verde. Fotbalistul a revenit astfel în Liga I după aproximativ un an şi jumătate, ultimul joc fiind bifat la 4 noiembrie 2007, în FC Timişoara-Steaua, scor 2-0.

Arbitrul Sebastian Colţescu a revenit în Liga I după 7 luni de absenţă, timp în care a fost oprit de la delegări din cauza greşelilor comise în partida Gaz Metan Mediaş - FC Braşov, scor 0-0, de la 22 august 2008. De atunci, acesta a mai condus doar meciuri din Liga a II-a şi a III-a, iar la cele din primul eşalon a fost doar rezervă.

CS Otopeni a reuşit să înscrie împotriva Timişoarei primul gol în Liga I după aproximativ cinci luni, de atunci adunându-se 653 de minute de sterilitate. Ultima oară când elevii lui Ciobotariu au reuşit să marcheze s-a consemnat la 31 octombrie, în partida din deplasare cu Universitatea Craiova, încheiată la egalitate, scor 2-2.

În urma acestui rezultat, formaţia ilfoveană a ajuns la 11 puncte în clasament, continuând să ocupe penultima poziţie, în timp ce FC Timişoara are 37 de puncte şi se află pe locul 4.

Mai multe articole despre:
Liga I CS Otopeni FC Timişoara etapa a 21-a