MENIU

Jennifer Love Hewitt, cerută de nevastă pe scenă

Foto: my.toast.com.au

Actrița americană Jennifer Love Hewitt a fost cerută de soție în timpul unui spectacol susținut de iubitul ei, comedianul Jamie Kenedy.

La câteva luni după ce l-a cunoscut pe Jamie Kenedy, frumoasa actriță a avut surpriza să afle care sunt intențiile iubitului ei în fața câtorva sute de spectatori. Se pare că Jamie a invitat-o pe scenă, a îngenunchiat și i-a cerut mâna frumoasei actrițe, la sfârșitul spectacolului de stand-up comedy care a durat mai bine de două ore.

O sursă a povestit că Jamie a fost încurajat de public să facă pasul cel mare. "Nici măcar nu avea un inel de logodnă. Jennifer a fost atât de surprinsă încât nu a stat prea mult pe gânduri și a spus Da."

Jennifer Love Hewitt, în vârstă de 30 de ani, l-a cunoscut pe Jamie Kenedy în 2007 pe platourile de filmare la serialul de succes "Ghost Whisperer". La scurt timp după ce s-a despărțit de logodnicul ei Ross McCall, ea și Jamie au început să iasă împreună.

”Suntem foarte fericiți împreună. Râdem tot timpul și suntem foarte buni prieteni. Semănăm foarte mult. Cu toate acestea, avem o relație reușită”, a povestit, de curând, actrița într-un interviu.

Mai multe articole despre:
căsătorie scenă relaţie Jennifer Love Hewitt