MENIU

Ion Crăciunescu: În perioada următoare vom afla lucruri interesante din "detaliile" fotbalului românesc

Ion Crăciunescu: Cu siguranţă vor fi şi alte persoane implicate în această anchetă
foto: dinamovisti.ro
Gigi Neţoiu: Cine este vinovat, să plătească

Fostul arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, a declarat că până acum doar s-a vorbit foarte mult despre corupţia din fotbal, însă în perioada următoare vom afla lucruri "extrem de interesante din fotbalului românesc".

Prin aceasta, Crăciunescu înţelege că în legătură cu  "persoana care are cea mai mare autoritate pentru a restabili ordinea în fotbalul românesc, vine mass-media şi declară că este supus influenţelor şi presiunilor  de către conducerea FRF", ceea ce  însemnă că "în acest sistem se întâmplă lucruri extrem de grave".

Potrivit lui Crăciunescu, nu e surprinzător că această anchetă este legată de nişte meciuri cu o miză foarte mare. "Va fi foarte interesant să aflăm ce se afla în spatele acelor greşeli grave de arbitraj, putem să vedem orice", a mai spus Crăciunescu care  a refuzat să comenteze cazul reţinerii lui Penescu, dar a spus că nu este vorba de "un aranjament între cele două echipe este vorba, ci de altceva".

Fostul arbitru internaţional spune că şi în legătură cu Mircea Sandu, preşedintele FRF, "vom afla lucruri interesante din fotbalul românesc, pentru că şeful al celei mai înalte comisii a acuzat direct conducerea federaţiei". Preşedinţii cluburilor de fotbal Dinamo, FC Timişoara şi U Craiova sunt de părere că justiţia trebuie să îşi facă datoria şi să continue ancheta. 


Mai multe articole despre:
FC Argeş arbitri Cornel Penescu Ion Crăciunescu