MENIU

Ioan Andone e gata să revină la Dinamo: Nu vin pentru bani, ci vin cu sufletul. Cum comentaţi?

Foto: NewsIn

Ioan Andone duce dorul lui Dinamo. Plecat cu scandal din "Groapă" în martie 2006, antrenorul a iertat, iar acum este gata să revină alături de marea sa dragoste. Numai că înainte de asta trebuie să ajungă la un acord cu conducerea grupării Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite.

"La Dinamo nu vin pentru bani, ci vin cu sufletul. Îmi doresc să mă întorc. Dinamo vrea Liga Campionilor, iar eu îmi doresc acelaşi lucru. Profesional, pentur mine e de o mie de ori mai bine la Dinamo şi am ajuns la o vârstă la care nu mai gândesc doar din punct de vedere financiar", a declarat Andone, marţi, la GSP TV.

"O să am o discuţie cu preşedintele, o să-i spun că am ofertă de la Dinamo. Acum toată lumea vrea să lucreze cu mine şi să mă întorc, dar trebuie să pot să rup contractul aici. Altfel, nu am ce să fac. E vorba de numele pe care ţi-l faci, vorba e vorbă, semnătura e semnătură. Dar poate nu sunt mulţumiţi de munca mea, pentru că am început sezonul destul de slab aici", a punctat Andone, adăugând că oficialii lui Dinamo i-au oferit un contract pe trei ani.

După ce în 2006 a plecat de la Dinamo şi în urma unui conflict cu acţionarul Vasile Turcu, Andone este convins acum că nu va mai fi niciun fel de problemă. Şi Turcu pare să fi îngropat securea războiului, afirmând că "Fălcosul" este cel mai potrivit antrenor pentru Dinamo.

Cristi Borcea: "Am pe listă trei antrenori: Andone, Andone şi Andone"

Mai multe articole despre:
Dinamo antrenor Ioan Andone Al Ahli Dubai