MENIU

Henk ten Cate şi-a reziliat contractul cu Panathinaikos!

Henk ten Cate s-a despărţit surprinzător de PAO

Mutare surpriză la Panathinaikos, adversara lui Dinamo în Liga Europa. Tehnicianul olandez şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea elenă, însă cele două părţi nu au făcut publice motivele care au dus la această despărţire. Ten Cate a fost înlocuit deja cu selecţionerul naţionalei de tineret a Greciei, Nikos Nioplias.

\"Panathinaikos anunţă că în urma unei întâlniri între preşedintele Nikolaos Pateras şi antrenorul Henk ten Cate s-a ajuns la un acord în privinţa rezilierii contractului\", se menţionează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al lui Panathinaikos.

\"A fost o onoare pentru mine să antrenez pe Panathinaikos şi rezultatele echipei demonstrează că am muncit. Am pus bazele unei echipe, respect faptul că mai mulţi oameni nu au fost mulţumiţi de mine, dar am încercat să fac orice pentru a avea succes. Decizia preşedintelui nu va influenţa prietenia care a fost până acum. Le mulţumesc fanilor şi doresc echipei să câştige titlul\", a declarat Ten Cate, al cărui contract cu Panathinaikos expira în vara lui 2010.

Panathinaikos ocupă locul doi în campionat, la un punct în spatele rivalei Olympiakos. În Liga Europa, gruparea greacă va primi vizita celor de la Dinamo Bucureşti, pe 16 decembrie, într-o partidă în care grecii au nevoie de un singur punct pentru calificarea în primăvara europeană.

Mai multe articole despre:
antrenor Panathinaikos Atena contract reziliere