MENIU

Guardiola dedică victoria din finală fotbalului italian şi lui Paolo Maldini

Foto: http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00085/josep-guardiola_85083t.jpg

Antrenorul formaţiei FC Barcelona, Josep Guardiola, a afirmat că dedică victoria din finala Ligii Campionilor fotbalului italian şi fundaşului Paolo Maldini, care se va retrage din activitate, informează AS.

"Dedic această cupă fotbalului italian şi în special lui Paolo Maldini. El nu trebuie să fie îngrijorat deoarece are admiraţia întregii Europe", a spus Guardiola la televiziunea publică italiană, după finalul meciului cu Manchester, câştigat cu 2-0.

Tehnicianul a adăugat că Maldini este un exemplu de urmat pentru toată lumea şi a glumit spunând că italianul poate evolua la Barcelona în cazul în care mai vrea să joace un sezon.

Unul dintre autorii golurilor, Samuel Eto'o, a declarat că el şi-a făcut doar datoria, la finalul unui sezon foarte dificil, iar victoria i-o dedică Spaniei, familiei sale şi suporterilor catalani.

"În sfârşit l-am cucerit! Am aşteptat mult timp. Ultimele 5 minute au fost cele mai lungi din viaţa mea. Ştiu că aveam 2-0, dar evoluam împotriva celei mai bune echipe din lume. Este o dublă sărbătoare, pentru că este şi ziua fiicei mele", a spus Thierry Henry.

FC Barcelona a câştigat miercuri seară Liga Campionilor, după ce a învins cu 2-0 pe Manchester United.
Mai multe articole despre:
Liga Campionilor victorie Fc Barcelona